Ez az 5 legsúlyosabb, automatikusan zenével induló honlap szerintetek

Illustration for article titled Ez az 5 legsúlyosabb, automatikusan zenével induló honlap szerintetek

Téged is vágott már mellbe rögtön zenével támadó honlap? Lehetőleg ott, ahol nagyon csendben kellett volna lenned? Lehetőleg olyan, amelyiken úgy eldugták a music on/off opciót, mintha egy atomrakéta indítógombja lenne? Akkor értékelni fogod ezt a listát.

Advertisement

Tegnap egy furcsa dobszólós ingatlanos honlap kapcsán vetettük fel a kérdést: melyek a legfurább zenés honlapok? Úgy látszik, nem okoztak olyan sokaknak sérülést, mint a kötelező olvasmányok és a gyermekkori filmélmények, de azért épp elég válasz érkezett ahhoz, hogy összeállítsuk az öt legmegdöbbentőbbet.

Advertisement
Advertisement

5. Garbage.hu

Valójában nem rosszabb mint bármely más zenével startoló honlap (bár sokkolónak sokkoló feltekert hangerővel idetévedni). A listára a coming out miatt került, hiszen maga az alkotó, spamdog ismerte be töredelmesen tettét.

Advertisement

4. Pezsgő Borfesztivál

Sunyi módon az intro alatt még nincs zene, aztán viszont lecsap a Bolyki-stílus, ami egyébként nem is rossz (ráadásul nem tart a végtelenségig, záros határidőn belül véget ér), ám csúnyán beledumált reklámszöveg súlyosbítja, ráadásul ott a végén az ijesztő Péééééécs. (Tipp: Mecsekalja)

Advertisement

3. Pizza King

Amikor igazine figyelmembe ajánlotta aPizza King honlapját, azt hittem a cég arca, Majka szólal majd meg automatikusan, de nem. Michael Jackson és a Bad! A BAD, értitek, a BAD!!! Ha nem hallottam volna korábban a pizza.hu webrádiójában a saját fülemmel a CPG Úgyis meghaltok örökbecsűjét, el se hinném. (Ez utóbbit azóta is próbálom elcsípni, de sajnos nekem nem akar elindulni már a rádió – ha valaki lefüleli, küldjön róla képernyőképet.)

Advertisement

2. Ford Hovány

Régen minden jobb volt! A Ford Hovány honlapja már nem zenél többé, de szatyl megőrizte az utókornak a páratlan aláfestőzenét. Ezt hallhatjátok a fenti videón. Kötelező mindenkinek, aki még nem ismeri, aki ismeri az meg úgyis elindítja saját gyönyörűségére!

Advertisement

1. Hotel Silver

"Hotel Silver/Ott hagytam a szívem" – szól az andaltó muzsika és a tökéletes rímpárok. Mondanám, hogy minden sora arany, ha nem a szoboszlói ezüstkincsről szólna Enyedi Sándor Silver rockja! (Tipp: dsadsa)

Advertisement

[Nyitókép innen]

Vélemény, hozzászólás?