BREAKING: Orbán Ráhelnek saját témavezetője adott díjat?

Orbán a kamerák előtt egzecíroztatta Tarlóst

Vajon miről kamubeszélgetnek a politikusok, amikor kamerások kameráznak, fotósok fotóznak és újságírók lopnak pogácsát körülöttük? Orbán és Tarlós az új Mercedes buszok bemutatóján például csendőr és parasztot játszottak. Orbán volt a csendőr, aki néha farkasmosollyal viccelt, néha meg szopatott.

Hátborzongató videó a tegnapi bagrami légikatasztrófáról

Az imént posztolta a Jalopnik a fenti videót a hétfőn Afganisztánban lezuhant Boing 747-esről. A drámai felvételt egy autó műszerfalára szerelt kamera rögzítette. A teherszállító gépen nyolcfős személyzet tartózkodott, mindannyian életüket vesztették, amikor a bagrami légibázisról felszálló gép mint egy darab kő a

Mindent tudni akarsz az összes trafikcsalásról?

Hát akkor itt van ez a fantasztikus okostérkép, benne a kiosztott trafikkoncessziókkal és település szerint a fideszes csalások leírásával. Szuper munka, egyedi esetleírásokkal, linkekkel. A térképen kvül egy blog a rendszer része, itt vannak részletezve az ügyek.

Hírhedt bűnöző lesz az új magyar fizetőeszközön

Révfaluban bontják a berlini falat

Kérlek mutass ijesztőbbet a Hipnotikus Rogánnál!

Most már hivatalos: Orbán Ráhel a legújszerűbb magyar turisztikai szakember

Orbán lánya lenyomta Horn lányát! Most hirdették ki a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai szakdolgozat-pályázatának eredményeit és a zsűri hála istennek nem szórta ki Ráhelt csak azért, mert az apja mindenható pozíciót tölt be.

Egy újabb Fidesz-kormány nem lehet annyira szar, mint a Feri volt?

Őrült erős ma a Kinján blogolók kontentje, itt van például új kedvencem, Hamozottnyul, akiből kitört a jajkiáltás. Elege van az „idiótákból”, „faszszopókból” és „populista pöcsökből”. A Fideszre szavazott, mert azt akarta, hogy a szocialisták eltakarodjanak. Most kétségbe van esve és az ismételgeti: „nem. akarok.

Zsidó sírkövön taposnak a miskolci temető bejáratánál