A 100 kedvenc együttesem – 4. The Stranglers

Nekik van az a híres számuk, ami a Blöffben is volt. És őket akarták kiírni a punk rock történetéből, amiért szintetizátort használtak és öregek voltak. Pedig simán vertek bárkit a színtérről, meg azon túl is.

Rabszolgaként dolgoztatják az ügyvédbojtárokat?

A smucig dr. Kende lehet a bojtárok megmentője? Néhány mikroblogos és egy Cink-poszt után a kamara is foglalkozott az ingyen dolgoztatott bojtárokkal, és törvénysértőnek találta ezt. Nem vesznek fel a névjegyzékbe ingyenmunkás bojtárt. De ez tényleg gyakorlat vagy csak legenda? És attól, hogy a Kamarának azt mondja

Mit tettetek Gézával?

A Hot egyetlen fotóval megverte a most indult Hello! magazint

Lázár János is befűtötte a halálbüntetés-mozdonyt!

Először ítélt el valakit magyar bíróság homofób erőszakért

Még mindig röhögök az év fényképes kommentjén

Így még soha senki nem mutatta meg Vajnáné Tímea szőrös cicáját

Piros betűs nap a mai a magyar proletárok életében: megjelent a legendás Hello! magazin magyar változata. Ez az a lap, ami 70 éve abból él, hogy megmutatja az alsóbb néposztályoknak, hogyan merednek a kamerába a gazdagok a nappalijukban. Überluxusmagazin-kritika következik.

Új Orbán Viktorok Top 7 – ki jöhet még?

Most, hogy egyik-másik újság egyik-másik cikke szerint Lázár J. miniszterelnökség-miniszter immár a miniszterelnök utáni időkre készül, időszerű végigrohanni az elmúlt negyedszázad velünk élő történelmén. Félreértés ne legyen: ők nem lesznek, hanem jórészt voltak.

Balra Kádár, jobbra Lenin, középen az elefánt

Nem is tudom, van-e fotó, ami jobban megtestesíti a létező szocializmust.