Bajnai ezennel bekerült a Híres Utolsó Mondatok Hall of Fame-be

A mai nappal kicseleztük Orbán Viktort. A mai nappal kicseleztük Orbán Viktort. A mai nappal kicseleztük Orbán Viktort. Jegyezzétek meg ezt az álommondatot Bajnai Gordontól. A csel lényege, hogy hivatalosan nem lesz ellenzéki miniszterelnökjelölt, pedig igazából mégis lesz. Alig temették el, máris feltámasztották

Illustration for article titled Bajnai ezennel bekerült a Híres Utolsó Mondatok Hall of Fame-be

A mai nappal kicseleztük Orbán Viktort. A mai nappal kicseleztük Orbán Viktort. A mai nappal kicseleztük Orbán Viktort. Jegyezzétek meg ezt az álommondatot Bajnai Gordontól. A csel lényege, hogy hivatalosan nem lesz ellenzéki miniszterelnökjelölt, pedig igazából mégis lesz. Alig temették el, máris feltámasztották szegény Horn Gyulát.

Advertisement

A csodamondat a mai közös Mesterházy-Bajnai sajtótájékoztatón hangzott el a Bajai Róka szájából. A csel az lenne, hogy az MSZP és az Együtt-PM külön listán indul, nem indul egymás ellen egyéniben és egyik sem jelöl ki miniszterelnök-jelöltet. Hanem annak a pártnak a listavezetője lesz az, aki több szavazatot szerez listán. Vagyis a jelen állás és a józan számítás szerint Mesterházy Attila. Tök hihetelen, hogy több hónapos vajúdás után mit tudtak kitalálni: szóról szóra pontosan ugyanazt, amit az MSZP és az SZDSZ az 1994-es választások előtt. Horn Gyula szerepében Mesterházy Attila, Magyar Bálint szerepében Bajnai Gordon. Őrületes lenne, ha holnaptól Mesterházy minden nyilvános eseményen elszívna 2 doboz cigit és kásás orrhangon európauniózna!

Máris rohanok beállni a sorba a szavazókör elé!!!

Vélemény, hozzászólás?