Megírta a Facebookon, hogy megbundázta a ZTE meccsét

Egy egerszegi tippmixelő rendszeresen kiteszi a nyertes szelvényeit. Most azt írta, hogy bundameccs lesz, a kommentek között arra célzott, hogy „Pavival” meg van beszélve, erre a ZTE kikapott otthon úgy, hogy Pavicsevics kihagyott egy tizenegyest.

Illustration for article titled Megírta a Facebookon, hogy megbundázta a ZTE meccsét

Egy egerszegi tippmixelő rendszeresen kiteszi a nyertes szelvényeit. Most azt írta, hogy bundameccs lesz, a kommentek között arra célzott, hogy "Pavival" meg van beszélve, erre a ZTE kikapott otthon úgy, hogy Pavicsevics kihagyott egy tizenegyest.

Advertisement

Álomsztorit küldött egy olvasó a Taccs fociblognak arról a zalaegerszegi tippmixelőről, aki az utóbbi időben párszázezres tételekben folyamatosan nyer, amit fotókkal is dokumentál, és közben a legkevésbé sem tesz lakatot a nyelvére. Fantasztikus, hogy valaki hogy lehet annyira pletykás, hogy a saját illegális fejőstehenét is leleplezze! Persze az is lehet, hogy csak kérkedik, mint a magukról fénymásolt bankjegyekkel és műanyag pisztollyal gengszteres fotókat kiposztoló kisfiúk. Vagy az ismert csatár rosszakarója. De a csapat a legutóbbi poszt után mindenesetre otthoni vereséggel, kihagyott büntetővel esett ki a Magyar Kupából, és pont egy olyan játékos volt a kulcsfigura, akinek a neve, a kommentek között szereplő módon, úgy kezdődött, hogy "pavi".

Vélemény, hozzászólás?