Berki Krisztián és az ő emocionális érzései

A Cink kedvenc közép-európai Kolosszusa, Berki Krisztián mostantól része lesz az életünknek, ami sajnos nem azt jelenti, hogy beül az irodába velünk és kiküldjük egy biciklivel hogy egyesével pofozza le a kellemetlenebb trollokat, hanem mert a TV2 egy reality-műsort készít vele, amit aztán égen-földön futtatni kell a

Illustration for article titled Berki Krisztián és az ő emocionális érzései

A Cink kedvenc közép-európai Kolosszusa, Berki Krisztián mostantól része lesz az életünknek, ami sajnos nem azt jelenti, hogy beül az irodába velünk és kiküldjük egy biciklivel hogy egyesével pofozza le a kellemetlenebb trollokat, hanem mert a TV2 egy reality-műsort készít vele, amit aztán égen-földön futtatni kell a premier előtt.

Advertisement

Például nyilatkozhat ilyen sületlenségeket a készülő tévéműsoráról:

Magamon kívül nem akarok megfelelni senkinek. Ez a reality viszont kitűnő lehetőség arra, hogy emocionális érzéseket – legyen az pozitív, vagy negatív – váltsak ki az emberekből. Ezáltal még jobban megismerhetnek, nem egy bulvárfotós készít rólam képet és írnak hozzá egy cikket az én kommentjeim nélkül, hanem én élem és valósítom meg az eseményeket. Így a néző egy picit jobban megismerhet és ezáltal alkot véleményt a későbbiekben.

Advertisement

Mivel Krisztián váltig állítja, hogy "ez egy valós reality, ahol nem egy szerepet kell eljátszanom, hanem saját magamat kell adnom", kíváncsi vagyok, hogy megjelenik-e majd benne a sikkasztási vádja.

Az Édes élet című reality-sorozat szeptember 16-án indul a TV2-n és csak most jövök rá, hogy egyáltalán nem akartam reklámozni, mégis sikerült.

Advertisement

[Stop.hu]

Vélemény, hozzászólás?