Deutsch Tamás és a Fidelitas is beszólt az ostoba kaposvári rektornak

Szávai Ferenc miatt levetkőztek a diákok és tréfálkoztak a fiatal fideszesek is.

Advertisement

A Fidelitas például arra kérte az egészen disztopikus öltözködési kéréseit ma közzétevő rektort, "a Kaposvári Egyetem fura urát, hogy haladéktalanul részesítse amnesztiában a sminkcsendőrök által megrótt dekoltázsbűnözőket és miniszoknyás erkölcsgyalázókat", ami azért egy nagyon vicces mondat, mert most már a Google fog értelmes találatot adni arra, hogy sminkcsendőr. A Fidelitas még azt hozzátette, amire mindenki gondolt a szabályok közzételénél, azaz hogy az egész "Gogolák elvtársnő idejére emlékeztető".

A mindenhez hatalmas elánnal hozzászóló Deutsch Tamás pedig Facebookon közölte a tirádáját:

Édes-Drága kaposvári Rektor úr, a hamar munka sosem jó! Hogyan kerülhette el törődő figyelmét az össze-vissza kinéző egyetemisták és oktatók hajviseletének, a látható, esetleg a nem látható testszőrzetének, szájszagának, láb- és kéz körömhosszának a dresszkódban való szabályozása? Kérem, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, hogy szabad-e ilyen slendrián öltözködési szabályzatot csinálni? Mert, ugye Rektor úr, még mi mindent lehetne remekül szabályozni! Magasság, hajszín, később a bőrszín, vallás, származás. Ha van egy ilyen belevaló rektor, a határ a csillagos ég!

(Nem lehetne ezt a rektor-barmot, mielőtt a dresszkódnál nagyobb kárt nem tesz, gyorsan leváltani? Lécci, lécci, lécci!)

Advertisement

Ígéretükhöz híven a harmadéves kaposvári színészdiákok egy órán tiltakozásul levetkőztek, erről a 444-re került ki egy fotó:

Illustration for article titled Deutsch Tamás és a Fidelitas is beszólt az ostoba kaposvári rektornak

Advertisement

Az még mindig áll, hogy a kaposvári diákok hétfőre strandpapucsos tüntetést szerveztek. Már ha addig nem vonják vissza a rendeletet.

Vélemény, hozzászólás?