A káromkodó Szebeni munkát kapott Győrben, Szíjjártó Pétert promózza

Illustration for article titled A káromkodó Szebeni munkát kapott Győrben, Szíjjártó Pétert promózza

Vujity Trvtkón keresztül érte el őt a győri O2 tévé. Híradót fog vezetni és riportokat is készít. A munkát az M3-as bevezetőjénél egy parkoló retrobüféjében beszélték meg.

Advertisement

A Blikk cikkében ez mondjuk eltörpül a legsúlyosabb mondat mellett, ami a következő:

Először Szijjártó Péter kért meg, hogy legyek a Dunakeszi futsalcsapat meccseinek házigazdája…

Én erről teljesen lemaradtam, hogy Szebeni István a kedvenc ananászhajú politikusunknak lett a személyes kikiáltója, de lemaradtam én már fontosabb dolgokról is. Szíjjártó mellett viszont Szebeni az O2 csatornánál fog dolgozni, ahol "nemcsak híradót fog vezetni, de riportokat is készít majd, és számítanak rá a sportműsorok terén is".

Advertisement

Pedig ha nézném mondjuk a Hal a tortánt, akkor feltűnt volna a turpisság, Szigeti Péter beszámolója szerint ugyanis a Szebenit szerepeltető részben a társaság elment futsalozni és hirtelen feltűnt a TV2 képernyőjén egy surprise Szíjjártó Péter is:

Erre azt látom, hogy Szebeni István (tudjátok, az Ember, Akinek Sikerült Kirúgatnia Magát a Köztévéből egy Kibaszott Híradóval) azt választotta vacsi utáni szórakoztatásnak a heti kényszervacsipajtásainak, hogy fáradjanak el a Dunakeszi Enbéegyes Futszalcsapatához megmérkőzni. Mi a faszért? tettem fel magamnak a kérdést, és nem tudtam értelmesebb választ adni, mint hogy biztosan megjelenik majd mindjárt a Szíjjártó Péter a képernyőn, és hogy ez afféle kis hogyismondjam, kedveskedés a csatorna részéről az uralkodó széliránynak. és lőn, valóban megjelent az Emberarcú Politikus, futszálozott, jópofizott, megeresztett egy-két bókot a vacsoratársaságból szintén a pályára érkező jelen lévő Andyné Tímeának, (Pirner Almának sajnos – úristen, milyen szervezés ez – el kellett mennie rúdtáncolnia, szóval őt nem nézhették sajnos kigúvadó szemekkel a sportolók). Szóval, gondoltam, zajlanak a dolgok, ahogy azt megszoktuk, kicsit azért talán gusztustalanabbul, dehát fordulunk rá a kampányhajrára, szóval tulajdonképp business as usual. Erre most azt kell megtudnom, hogy valójában a Szebeni magánbiznisze van itt fókuszban, lévén ő a Szijjártó-csapat hangulatfelelős/mc-je, csak ezt elfeledték említeni a műsorban! Már a médiában sem igazán bízhat az ember. :((

Advertisement

Szebeni Istvánt májusban távolították el a köztévétől, miután a bazmegolása adásba került a híradóban. Azóta persze kiderült, hogy Szebeninek semmi szerepe nem volt abban, hogy pont ez a felvétel ment ki a műsorban, hiszen ő bakizott, de a konferálást felvették mégegyszer. Adásba viszont mégis a bakis változat ment. Az MTVA vizsgálata megállapította, hogy két belső és egy külső munkatárs is hibás a dologban. Szebeni nem, de neki is menni kellett.

Vélemény, hozzászólás?