Így folytatódik az utóbbi évek legjobb akciófilmje

Aki azon szokott siránkozni, hogy mostanában semmi jó csihipuhi nincs a mozikban, az nem látta a Raidet. Aki meg látta, az úgy várja a folytatását mint egy isteni jelet. Itt a második rész előzetese.

Advertisement

A Raid első része Rajtaütés címmel ment itthon is a mozikban, és bár egyáltalán nincsen semmi köze semmihez, én tök büszke vagyok magamra, hogy rákerült az egyik dícsérő idézetem a DVD-borítójára. Mondjuk név nélkül, de aki megnézi a borítót, meg megnézi ennek a posztnak a címét, az majd összeköti a pontokat magától is.

A Raid sztorija annyira volt bonyolult mint egy faék, egy rendőrosztag megrohamozott egy toronyházat, aminek a kiskirálya, egy szadista gengszter a behatolás után azonnal lezárta a bejáratait és vérdíjat tűzött ki a rendőrök fejére. Az a típusú film volt, amiben csontok törnek meg erek nyisszannak tűz-, és közelharcban, de mégis emlékeztet az egész inkább egy táncelőadásra, mint egy brutális verekedésre. Legalábbis én megmutattam anyukámnak és neki nagyon tetszett a film, ő meg szokott jégtáncot is nézni. Például ilyen dolgok vannak benne:

Advertisement

Egyelőre nem tudni, hogy a Raid 2: Berandal mikor kerül magyar moziba.

via Geekz

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?