​Fricz Tamás McCainnek: Ez neked szenátorkodás? (frissítve)

Illustration for article titled ​Fricz Tamás McCainnek: Ez neked szenátorkodás? (frissítve)

Megirigyelte Deutsch Tamástól a 'ki a fasz az a Thomas Meliát" és lebarmozta McCaint. Az öntudatos fidesznyaló szerint John McCain nem volt olyan jó szenátor, mint ő a fotelből, félpályáról, a kapunak háttal.

Advertisement

A kormány pincsijei közül mindig a politológus palotakutyák a leghumorosabbak. Fricz Tamás Deutsch népszerűségén kívül megirigyelhette G. Fodor Gábor mai bomlott szabadversét is, ezért trollparodizálással vágott vissza. Az ismert Fidesz-propagandistának a Magyarországra látogató John McCain amerikai szenátor kritikus, Fricz kenyéradó gazdáit csipkedő megjegyzései fájtak, ezért ellentámadásba lendült a blogjában. Méghozzá igazi oldschool "ez neked egy cikk???!!"-stílusban:

De azért mégis, tegyünk néhány villámgyors megjegyzést John McCain szenátor teljesítménye kapcsán. Nos, ez a teljesítmény nem volt kiemelkedő.

Advertisement

Igen, ez a McCaint ízekre szedő poszt bevezető utáni első mondata. Kemény, pontos, kíméletlen, frappáns. Csakúgy, mint a cikk klasszikusan argumentáló címe:

John McCain szenátor jött, látott és baromságokat beszélt

Haha, ezt jól megkaptad amcsi seggfej, húzzál haza földimogyorót miskárolni, te akkora hülye vagy, hogy fogadjunk, még agyat sem tudsz műteni emailben.

Advertisement

update:

Lattmann Tamás ismert nemzetközi jogász vicces lendülettel tette helyre az fb-n Friczet és a nevetséges tárgyi tévedéseit:

Illustration for article titled ​Fricz Tamás McCainnek: Ez neked szenátorkodás? (frissítve)

Vélemény, hozzászólás?