Lehet, hogy Uj Péter lesz az év playmate-je

Vagyis a Playboynál a Man of the Year. A pinalap úgy ír róla, mintha ő lenne a pusztában bolyongó zsidókat (=444-szerkesztőség) vezető Mózes. Akinek pulzál a dizájnja. Nino Karottával kell megküzdenie a címért. De nagyon lemaradva utolsó egyelőre.

Advertisement

Kemény mezőnyben kell férfiplaymate-kednie Upnak, az ellenfelei a "médiaszereplő" kategóriában Sebestyén Balázs, Bazsó "Karotta" Gábor, Csiszár Jenő és Kiss Ádám, utóbbi sajnos nem az internetes, hanem a standupos. Neki most több szavazata van, mint az összes többi versenyzőnek együttvéve, UP meg tökutolsó. De nem ez a jó az egészben, hanem az, amit a Playboy Uj Péterről ír bemutatásképpen.

Egyrészt egyfajta elefántnak vagy vízilónak festik le, aki ráült a magyar internetre és szétnyomta:

Alatta és miatta alakult ki a jelenlegi netes újságírás képlékeny, mégis stabil egyensúlya.

Advertisement

Én horgászat közben többször láttam cicanadrágszerűségben, de ez még szerintem is túlzás a Playboytól. Aztán kiderül az is, hogy UP megújította az Origót:

Néhány évvel ezelőtt otthagyta az Indexet, hogy előbb megújítsa az Origót, majd létrehozza mindkettő konkurenciáját, a 444-et.

Advertisement

Azóta vegyesen adagol, pulzáló dizájnt tervez és embereit Mózesként vezeti a pusztában:

Bár még nem a legnézettebb oldal, a tények és a vélemény vegyes adagolása, a pulzáló dizájn és a kritikus rendszerszemlélet miatt jól látható, hogy ki vezeti az Indexből kiváltak csoportját.

Advertisement

Sok idő, két hét van még a szavazás lezárásáig, itt még bármi lehet, ha addig UP nem ül rá megint az inernetre.

(A tippért köszönet Dr Martinkónak)

Vélemény, hozzászólás?