​Habony Árpád megint rámozdult Herevasaló egyik exnőjére

Illustration for article titled ​Habony Árpád megint rámozdult Herevasaló egyik exnőjére

Berki Krisztián volt nőjével fotózták le a római repülőtéren. A Blikk szerint simogatták egymást a nála pont hússzal fiatalabb Regős Lilivel.

Advertisement

A bulvármédiába annak idején Bodnár "Boci" László válogatott focista nőjeként, illetve fitneszversenyzőként került be a most 26 éves Regős Lili, akit 2011-ben a TV2 szépségkirálynő-választásán szedett fel Herevasaló Krisztián. Aki korábban járt Habony egyik exfeleségével, Kapócs Zsókával is. Regős Lili egy korábbi cikk szerint 16 éves korától járt Bodnárral. Regős tavaly Miss Fitness Universe címet szerzett, bármit is jelentsen ez.

A Regős-Habony-párost egy utastársuk fotózta le a római reptér buszában és ilyeneket mondott róluk:

Biztos vagyok benne, hogy a hölggyel romantikázni mentek, mert csak ketten voltak, sokat mosolyogtak és nevetgéltek, és még simogatták is egymást!

Advertisement

Ha ebből is híres celebpáros lesz, akkor remélem Rehanynak, vagy Rebonynak fogják hívni őket, bár persze lehet az Árli vagy Liár is. Az is szerencse, hogy nem terepjáróval mentek Rómába, mert a könnyen beidegesedő gavallér így talán nem fog középkorú házaspárokkal karatézni a romantikázás helyett.

Vélemény, hozzászólás?