Még soha nem láttam ennél bizarrabb videót (18+)

Nagyon furcsa dolog történik, ha az ember rákeres arra, hogy „attack on titan gore extravaganza fap cam included”.

Advertisement

Kelet-Ázsia kulturális vadhajtásaiban otthonosan mozgó kollégánk, PV mutatta ezt a lenyűgöző négyperces alkotást. Az látható rajta, hogy a Singeki no kjodzsin (Attack of Titan) című japán rajzfilmsorozat egyik része megy, amit egy farkasmezbe öltözött személy néz, aki szenvedélyes, zajos önkielégítést végez közben. Nemi szervet az alkotás nem mutat, bizonyos értelemben hagyományos munkahelyen is nyugodtan megnézhető. Bár a fene tudja, inkább mégsem.

A farkasmez szemei intenzíven, eszelősen égszínkékek. Viselője kép-a-képben módon jelenik meg, erre utal a keresőkifejezésben a fap cam, amit magyarul talán recskamerának fordíthatnánk. Szokatlan az alkotásban, hogy a rajzfilm hagyományos értelemben vett szexuális utalásokat vagy elemeket nem tartalmaz, szexualitása kizárólag különös érdeklődésű nézőjében fogalmazódik meg.

Advertisement

Mindenképp érdemes még megjegyezni – azon kívül, hogy a világ és különösen az internet mindig sokkal színesebb és érdekesebb, mint képzelnénk –, hogy a videót megmutató PV a keresőkifejezést fejből reprodukálta.

Vélemény, hozzászólás?