Neked melyik focivébés tévéreklám megy az agyadra?

Illustration for article titled Neked melyik focivébés tévéreklám megy az agyadra?

Hány felesleges tévécsatornájuk van? A brazil vuvuzela? Mr. Havelange! Az anyagi helyzetünk katasztrofális! Szavazz a vébéközvetítés előtt, után vagy közben hallott legelviselhetetlenebb reklámra!

Advertisement

1. "Hány felesleges tévécsatornájuk van?" "Három unalmas, öt bárgyú meg két szánalmas." A Szellemirtókra hajazó Mindig TV-reklám egyszerűen agyonüthetetlen, erre talán még évek múlva is emlékezni fogok.

2. A brazil vuvuzela és az asszony, aki elmehetett vásárolni a meccsek alatt. A standupos OTP-reklámok vébé-különkiadásaival elsőre is gyilkolni lehet, hát még huszadszorra!

Advertisement

3. A közös szenvedély c. film ajánlója. "A FIFA új elnöke, Mr. Havelange!" "Az anyagi helyzetünk katasztrofális!" "Blatter – úgy tűnik, van tehetsége pénzt keríteni." "Önt elárulták! Börtönbe kerülhet." Elképesztő, de már kívülről tudom ezt az előzetest, és tartok tőle, hogy a film csak ronthat ezen a tömény élményen.

4. Prostagutta Füzike. "Láttátok a prosztatareklámokat? Ami bemegy, annak ki is kell jönnie!" Talán ez a legszürreálisabb – de ennek még tudok örülni.

Advertisement

5. "Az afrikaiak bohócot csinálnak az ellenfél védelméből." Enyhén bunkó Mindig TV-reklám, akcentussal makogó, viszont kifogástalan felsőtestű fekete férfival a főszerepben.

6. Maserati Ghibli. Már 23 millió forinttól!

7. AZ Meisterteile – Unix. Ez így talán nem mond semmit, viszont az, hogy "Tartozz a győztesekhez! Szurkoljunk együtt a világ legjobbjainak!", már inkább! Rácáfolnak arra, aki szerint motorolajat nem lehet focival eladni. Ezt tényleg leadják minden egyes meccsnél, és saját kutatásaim alapján így is alig emlékszik rá valaki.

Advertisement

8. "FIFA. For the Game. For the World." Tudjátok, a különböző akadályok között is zongoraszóra guruló focilabda.

9. Jófogás. Nekik most nincs rendes reklámfilmjük, csak egy rövid szpot erejéig bukkan fel ez a rút patkány, vagy micsoda.

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?