Így jár, aki beszól a Korda házaspárnak

Egy reggeli tévéműsorban Szinetár Dóra azt mondta, hogy nem akarja úgy végezni, mint a Korda házaspár. Rosszul tette, százszorosan megbűnhődött miatta.

Advertisement

Az izgalmas sztori úgy kezdődött, hogy Dóra elvált Bereczki Zoltántól, majd most azt is mondta a Mokkában, hogy nem akar többet együtt fellépni sem a volt férjével, mert "bár nagyon szeretem és tisztelem Kordáékat, nem szeretnénk úgy végezni, mint ők. Szeretnék én önálló Balázs Kláriként is létezni".

Ezen pedig sokan kiborultak, különösen maguk Kordáék. "Pontosan milyen szempontból nem akar a sorunkra jutni? Az életben, amiben 34 éve boldogan együtt ­vagyunk? A sikerben, hogy az 55. jubileumi évben is húsz telt házas koncertet adtunk? Hogy harmincötször léptünk fel csak az USA-ban, harmincötször Kanadában, tízszer Ausztráliában, és a világ minden pontján koncerteztünk már együtt? Vagy nem akar olyan szegény lenni, mint mi, akiknek házuk, szállodájuk, pókerklubjaik vannak? Félreértést gyanítok, nem hiszem, hogy ezt ne akarná" – vitt be egymás után megszámlálhatatlanul sok ütést Korda György.

Advertisement

"Dórit nem fenyegette az a veszély, hogy túl szorosan összeforr a neve Zoliéval. Azért ahhoz nagyon sokat kell dolgozni, és őszintének kell lenni a színpadon. Nem gondolom, hogy mi jó példák voltunk számára, mert amit mi csinálunk, az valóban egyedi, egy férfi és egy nő kapcsolatáról szól. Ezt nem is tudja senki utánunk csinálni" – tette hozzá a magáét Klárika.

Majd a kegyelemdöfést Gyuri bácsi adta meg: "Szerintem Dóra soha az életben nem lesz már olyan népszerű, mint Bereczki Zoltánnal volt. Kívánom, hogy ne legyen igazam."

Advertisement

(via Borsonline)

Vélemény, hozzászólás?