A magányos furry, aki kaszkadőrlégzsákon landolt

A Genezist, az Alien-filmek világát és a 90-es évekbeli Mars-programokat ötvözi ez a lenyűgöző kisfilm, melynek rétegeit műelemzés segítségével tárjuk a kedves olvasó elé.

Advertisement

Nincs semmi, csak a kaszkadőrlégzsák. Fehér tömege csábítóan hullámzik, piros-fekete célkereszt díszíti szűz lankáit. Geometrikus, mégis lekerekített ívei hívogatnak, a náci színséma a színek eltérő aránya miatt inkább biztonságos ágy – Mondrian-képpel a falon –, mint az akarat diadala.

Üstökösként érkezik a magányos alak. Mint a Mars Pathfinder a Marsra, mint a kreacionisták szerint Ádám a Földre, úgy érkezik a kék alak a kaszkadőrlégzsákra a semmiből. Sziklás, rideg talaj helyett hófehér lankák ölelik körbe, teste nem vérzik, nem színezik zúzódások, tagjai kényelmesen elnyúlnak.

Advertisement

Ki ez az alak, és mit talál majd a kaszkadőrlégzsák szűz bolygóján? Édenkertbe érkezett egyáltalán, vagy az LV426-ra? És meztelen-e egy furry, mert bőre nem más, mint a furryjelmez műszőrméje, vagy tudjuk mind, és tudja ő is, hogy a gúnya alatt meztelen ember lapul? Vagy aláöltöznek a furryk, mint a hegymászók és a sarkkutatók?

Kényelmesen elnyúlik a magányos alak, bal karja angyalszerű, a nemiség béklyójából kitört ágyékához nyúl. Édenkert lesz ez mégis. A hófehér emlőként ölelő lankák, a kék furry magánya otthonos, nem tragikus: társra nem vágyik, nem is kell neki, ágyéka görbült, steril ív csupán.

Advertisement

De mégsem. Zajok törnek a kaszkadőrlégzsák és a furry édenébe. A képen kívül autók zúgnak el autópályán. Madarak csiripelnek. Nem szűz bolygó ez, csak illúzió, a kamera látószöge izolálta. És a furry sem menekült a yiff karmaiból, ágyéka korántsem görbült ív csupán. Maskaráján slicc rése tátong, a résből emberi pénisz kandikál.

Délibáb csupán a furry aszexuális léte a kaszkadőrlégzsák szűz lankáin. Csillapíthatatlan vágy gyötri, és ahogy a Mars Pathfindernek, neki sem volt, nem is lesz társa. Sorsa az örök magány, szőrös mancsa kétségbeesetten cibálja rózsaszín, emberi makkját, mígnem magja a kaszkadőrlégzsák piros-fekete célkeresztjére hull.

Advertisement

A kép itt elsötétül.

Stunttiger: Impact Pawing Fursuit
5 perc, 20 másodperc
Figyelem: a felvétel szexuális tartalmú.

Vélemény, hozzászólás?