Itt vannak az internetadós nemzeti konzultáció kérdései

Téged is reggel óta furdal a kíváncsiság, hogy mit fog Orbán Viktor nemzetikonzultálni az internetről? Minket is, úgyhogy segítünk: itt van néhány várható kérdés.

Illustration for article titled Itt vannak az internetadós nemzeti konzultáció kérdései

Téged is reggel óta furdal a kíváncsiság, hogy mit fog Orbán Viktor nemzetikonzultálni az internetről? Minket is, úgyhogy segítünk: itt van néhány várható kérdés.

Advertisement

Egyetért Ön azzal, hogy a már meglevő telekommunikációs adó alól ne legyenek kivételek azok a szolgáltatók sem, akik nem hagyományos telefonvonalon nyújtanak ilyen szolgáltatásokat?

Egyetért Ön azzal, hogy akinek tellik úgynevezett okostelefon készülékre, az megengedheti magának, hogy az egyenlő teherviselés és méltányosság alapján maximum 700 forinttal hozzájáruljon az elmaradott térségek Internet-fejlesztéseihez?

Egyetért Ön azzal, hogy bárki következmények nélkül bemocskolhat, vádaskodhat, alaptalan lejárató kampányokat folytathat az Interneten?

Egyetért Ön azzal, hogy az Internetes publikációkra ugyanazok a szabályok vonatkozzanak, mint más médiumokban megjelent tartalmakra?

Egyetért Ön azzal, hogy azok a külföldi tulajdonú szolgáltatók is vegyék ki a részüket a közteherviselésből, akik eddig a szabályozatlan környezetnek köszönhetően extraprofitot vihettek ki az országból?

Egyetért Ön azzal, hogy az Interneten kontrollálatlanul elérhető káros, erőszakos tartalmak ártanak a gyerekek fejlődésének?

Segítenél te is Orbánnak a konzultációban? Írj kérdést és posztold ide – vagy küldd el Twitteren Deutsch Tamásnak, aki Kocsis Máté fideszes kommunikációs igazgató bejelentése szerint „a nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseiért és az egyeztetések, viták lebonyolításáért” felel majd.

Advertisement

Fotó: Nagy Attila

Vélemény, hozzászólás?