Adalék a hugyozás miatt sétálóutcán parkoló képviselő ügyéhez

Illustration for article titled Adalék a hugyozás miatt sétálóutcán parkoló képviselő ügyéhez

Mert egy ilyen piszlicsáré ügy is egy nagyobb, helyi politikai játszma része lehet, ahogy az sejthető is volt.

Advertisement

Nem véletlenül írtam, hogy “valakinek szúrhatja a szemét” Takács Richárd, ha már a Spíler infó is felkapta az ügyet, most meg egy kaposvári, ellenzéki blog azzal jelentkezett, hogy tudja, mi áll a Könnyítésgate mögött.

Advertisement

Eszerint pont tegnap hallgatott ki a Nemzeti Nyomozó Iroda két embert is, akinek köze volt a kaposvári focicsapat, a Rákóczi tavalyi eladásához: az ügy egy jobbikos országgyűlési képviselő feljelentése nyomán indult, és eszerint a Rákóczi Kft. 25 százalékos üzletrészét tulajdonló ügyvédet, Takács Norbertet kényszerítéssel vették rá, hogy eladja a részét a többségi tulajdonos sportegyesületnek.

Takács Norbert a sétálóutcán parkoló Takács Richárd apja, a Rákóczi többségi tulajdonosa pedig tavaly év végén az a Sólyom Sándor lett, akiről már írtunk mi is januárban, amikor is letöltendő szabadságvesztésre ítélték pénzmosás miatt. A Kapos-T szerint most a városvezetést kellemetlenül érintő feljelentés miatt bosszúhadjárat része, hogy betámadták Takács Richárdot, akit szerinte az alpolgármester közvetlen utasítására vegzáltak a közterület-felügyelők.

Advertisement

Hát, itt tartunk most, remélhetőleg mindenki élvezi a betekintést a helyi politizálásba.

Vélemény, hozzászólás?