Kategóriák
konc

Kabaréba fulladt a siófoki önkormányzat testületi ülése

Méghozzá olyanba, hogy az ATV humorfesztiváljának is becsületére válna.

A múlt hét csütörtökön történt események krónikája a vidéki Magyarország minden eddiginél részletesebb lázlapja is lehetne!

Advertisement

Lengyel Róbert polgármester kérdése Baráth Istvánhoz, a strandokat fenntartó Balaton-parti kft. igazgatójához: Hol vannak a szezonbeszámolóból a konkrét vendégszám-, és bevételi adatok?

Baráth István: Eddig se szoktuk ezt adatokkal bemutatni!

Így kezdődik a sonline.hu beszámolója A dél-balatoni üdülőváros önkormányzati üléséről.

Advertisement

Illustration for article titled Kabaréba fulladt a siófoki önkormányzat testületi ülése

– Bizottsági ülésre járjon, aki számadatokra kíváncsi, tegye ezt a konkrétumokat firtató polgármester is – mondta Mezőfi Józsefné, az idegenforgalmi bizottság elnöke.

Advertisement

Lapos Gábor bizottsági tag mentette a menthetőt egy, a bizottsági ülésen elhangzott számadattal: míg tavaly 70, addig idén 130 millió forint volt a siófoki strandok jegybevétele.

Erre persze lenyugodhattak volna a kedélyek, ha a vizeket az imént még lecsillapító Lapos nem fakad ki eképpen: A következő nyárnak úgy nem futhat neki a város, mint az ideinek, amikor csak azok az utak voltak rendbe téve, amelyek környékén az európai virágosítási verseny zsűrije járt.

Advertisement

A Balaton-parti város önkormányzati üléséről készült, kiábrándult hangvételű beszámoló tartogat még egyéb meglepetéseket is, például egy meghasonlott, önmagát leszavazó frakcióvezetőt!

Az ülés részletes beszámolóját itt érhetitek el!

/sonline.hu/

Vélemény, hozzászólás?