Kategóriák
konc

Rendelését rögzítettük

Illustration for article titled Rendelését rögzítettük

Köszöntjük online üzletünkben! Nálunk mindig élmény a vásárlás, nem feltétlenül kellemes, de élmény.

Advertisement

Mottónk: Ki a kisebb szívást nem becsüli, az a nagyobb szopást megérdemli!

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, ez esetben megspórolhatja a rendelése állapotáról közölt pontatlan információk naponta többször történő megtekintését. Adatbázisunkat – amit nem tudunk használni, csak eladni nálunk okosabbaknak – persze ebben az esetben is tovább építjük az adataiból. A regisztráció a vásárlás megkezdése előtt, vásárlás közben, és közvetlenül a rendelés leadása előtt is lehetséges, adunk érte egy éven belül, a következő vásárláskor felhasználható 5%-os kedvezményt. A következő egy évet úgyis azzal fogja tölteni, hogy az édesanyánkat szidja, miközben csalódik versenytársainkban is.

Advertisement

A kínálatunkban szereplő árucikkek elérhetőségét valós időben frissülő rendszerünk jeleníti meg a termékadatlapokon, tehát, amennyiben megrendeli a raktáron lévőnek mutatott terméket, telefonon történő sűrű elnézéskérések közepette azonnal (valós időben) korrigáljuk a téves információt, és biztosítjuk afelől, hogy a kiválasztott áru kettő-négy héten belül beérkezik raktárunkba. Egyébként nincs is igazi raktárunk, innen-onnan vadászunk össze mindent, aztán bezsúfoljuk a hátsó polcra, de nagyon szeretjük a raktár szót. Raktár, raktár, raktár.

A 15:00 óráig megrendelt árut a következő munkanapon futárszolgálat kézbesíti: üzletünkből a futárszolgálat központi raktárába, jó esetben. Egyszer majd önhöz is megérkezik, mert egy idő után útban lesz. Kivéve, ha például kényelmesen lehet rajta ülni. Kézbesítő partnerünk e-mailben, telefonon, sms-ben, palackpostán, füstjelekkel, hangos ordítással tájékoztatja Önt a szállítás várható időpontjáról. Hogy a jelzett időpontban kinek, mit és hová fognak szállítani, azt a jó ég tudja, de az biztos, hogy az adott időpontban szállítás fog megvalósulni, hiszen mi mást csinálna egy futárszolgálat. Ön meg várhat.

Advertisement

Meghiúsult kézbesítés esetén a következő kiszállítási kísérlet ingyenes, a futárszolgálattal előre egyeztetett időpontban történik. Ne kérdezze, hogy miért nem lehet már az első kiszállítást is előre egyeztetni, vannak dolgok, amelyeket mi magunk sem értünk. Az általános szerződési feltételekben foglalt, és jogszabályból fakadó teljesen helyénvaló igényét annak is jelezze időben, akinek semmi köze hozzá, és még így sem biztos, hogy régi termékét elszállítjuk, az újat felvisszük a tizedikre vagy este hat után kézbesítünk. Próbálkozzon, erről szól az élet.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy üzletünk minden tekintetben számítógépes technológiákra épül. A verziófrissítések, a vásárlási feltételek változtatása, valamint a partnercégeinkkel kötött szerződéseink módosítása okozhatnak némi fennakadást, de mi mindig arra fogunk hivatkozni, hogy a számítógép nem téved: nem, Ön nem jelölte be az esti kiszállítást, nem, a régi, elszállítandó termékről sem tájékoztatott minket és a nem működő kapucsengőről sem, mert nem mutatja a gép, nincs rajta a papíron.

Advertisement

A küldemény épségét átvételkor ellenőrizze: az a horzsolás a dobozon nem számít sérülésnek, de mi majd hivatkozunk rá garanciális igény esetén. A sérülésről kérje a futártól jegyzőkönyv felvételét, ha aznap még nem nevették ki. Ha mindent rendben talál, az utánvét összegét készpénzben, a futárnál rendezheti, a lépcsőházban, kétszázötvenezer lesz, hogy a szomszéd is jól hallja. Látja, bíznia kellett volna bennünk, és az előreutalást kellett volna választania. Sebaj, majd legközelebb!

Köszönjük, hogy minket választott, tudjuk, hogy szolgáltatásunk igénybe vétele nem töltötte el elégedettséggel, és, ha csak a szokásos mértékben tettük tönkre néhány napját, egyszer még úgyis nálunk vásárol!

Vélemény, hozzászólás?