Kategóriák
konc

kalóztévé

A körülmények bizonyos szerencsétlen összejátszása folytán olyatén fordulatot vett az életem, mely fordulat mintegy következményeként a hétvégén erős fél órán át tévét néztem, egy 8 éves kisgyerekkel kártyázás közben. Ennél is súlyosabb, hogy a magyar közszolgálati televízió délutáni műsorsávjából csíptem el véletlen mintavétel módszerével 39 percet.

Na most, széles körben elterjedt vélemények szerint az M1 és társai kormánypárti televíziók. Szokás is hosszasan értekezni e skandallumról, kinyúlt garbóban, pipafüst mellett okosan nézve, a közszolgálatiság fogalmának szemantikai útvesztőiben elveszve hetedíziglen. A nyilván nem reprezentatív, de annál tanulságosabb 39 perc tükrében viszont bátran ki merem jelenteni, a magyar közszolgálati televízió nemcsak hogy nem kormánypárti, de egyenesen a legmegátalkodottabb ellenzéki produktumok egyike. Intellektuálisan olyan mértékig hígított, lábszagú és provinciális szarfraktál ez, amelynek bölcsőjénél csakis egy kiemelkedően rosszindulatú, a mindenkori magyar kormányt szánt szándékkal lejáratni akaró, hónalji izzadtságtól bűzlő ciongyík állhatott.

Illustration for article titled kalóztévé

Advertisement

A Sátán maga.

A 39 perc során sikerült indokolatlanul és témába véletlenül sem vágóan előrángatni főkötőjénél fogva Borbás Marcsit, a hurráoptimista magyarnaklevés, a magát okosnak gondoló, modoros szófosás, az agg mestert Wikipedia-műveltséggel magabiztosan kioktatás nagyasszonyát. Ám ez csak a bemelegítés volt. Kicsit később megtudhattuk, hogy a 14. századi ismeretekkel és észjárással bíró Mari néném a 350 fős falujában konkrétan retteg a migránsoktól, emiatt fél este hazamenni egyedül, s emiatt mindenképp támogatja a ránk kiszabni tervezett kvóták bojkottálását. És beleaffogja a kamerába a fogatlan vén idiótája, hogy ki tudja, milyen emberek is vannak közöttük “állítólag”. Közszolgálatilag vizionáljuk együtt, mélán meg-megállva, Hajmászóröcsöge ISIS általi, küszöbön álló lerohanását, hiszen eddig is nyilvánvaló volt, hogy az Iszlám Állam, akik ugye a migránsok, stratégiai célja Hagymázoskerettye ideológiai és fizikai meggyalázása. Ha mindettől még nem tolult fel agyunkban a vérzsír kellőképp, zárásként egyazon mondaton belül hallhatjuk éltetni a vasárnapi zárva tartás senki által nem támogatott rendszerét, valamint azt, hogy felelős politika csakis a nép akaratának figyelembe vételével dolgozhat. Pont így, pofánkba bele.

NER-társak! Ebbe a véletlenszerűen kiválasztott 39 percbe annyi rosszindulat, nyilvánvaló hazugság, csúsztatás, bicskanyitogató, ordenáré modorosság és ostoba műmagyarkodás szorult, ami képes volna Szent István és Zrínyi Ilona nemzeti színűre polírozott szerelemgyerekét is habzó szájú, genderideologista transzneművé változtatni. Ha bárki szerint ez a minősíthetetlen fospumpagyár saját szándéka szerint a kormány szócsöve, akkor közölném: ez az ellenállás utolsó, a lázadás üstjének tartalmát permanensen forrponton tartani képes bástyája.

A definitív kalóztévé.

Vélemény, hozzászólás?