Lefújták az összes utcai állami ünnepséget

Illustration for article titled Lefújták az összes utcai állami ünnepséget

Egész héten arra pumpáltam magam, hogy holnap a legmelegebb ruháimban, a legtöbb rétegben felöltözve fogok rohangálni Jobbikos és LMP-s rendezvények között és próbálom valahol félúton megszerezni azt a kacsintást Selmeczi Gabriellától, erre tessék. A kormány a Belügyminisztérium javaslatára, az emberek épségére való tekintettel lemondta az összes március 15-i állami rendezvényt, amit nyílt téren terveztek megtartani. Írja a hvg.hu:

A Belügyminisztérium javaslatára a kormány az emberek testi épsége és a balesetek elkerülése érdekében a szabadtérre tervezett március 15-i állami ünnepségeket lemondja. Ez a döntés nem érinti a fedett és zárt térben tartott rendezvényeket – tudatta a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium.

A kormány megkéri az önkormányzatokat, pártokat és társadalmi szervezeteket, hogy az emberek testi épsége és a balesetek elkerülése érdekében megemlékezéseiket lehetőség szerint zárt térben tartsák meg, vagy ha ez nem lehetséges, mondják le

Advertisement

A minisztérium ráadásul az összes többi esemény szervezőjét is erre kéri. A Demokratikus Koalíció és a Jobbik már lemondta az eseményét.

Fotó: idokep.hu

Vélemény, hozzászólás?