Szeptembertől a köztévé műsorán az „Anyádnak pofázol” című showműsor (18+)

(A poszt egy csomó trágárságot tartalmaz! Aki utálja az ilyet, ne olvasson tovább!) Nekem kifejezetten tetszik a gondolat hogy ha már mindenképpen fenn kell tartani a közmédiát évi többtízmilliárd forintból, akkor a szolgalelkű kormánypropaganda és az egyszerű hazugságok közé legalább iktassanak be igazán vicces

(A poszt egy csomó trágárságot tartalmaz! Aki utálja az ilyet, ne olvasson tovább!) Nekem kifejezetten tetszik a gondolat hogy ha már mindenképpen fenn kell tartani a közmédiát évi többtízmilliárd forintból, akkor a szolgalelkű kormánypropaganda és az egyszerű hazugságok közé legalább iktassanak be igazán vicces betéteket is, kerül amibe kerül. Nagyon jó kezdés, hogy a Híradóban köcsögözik le – szó szerint! – az indexes Szabó Zolit egy Commentcomos posztja miatt, de ez nyilván csak az első lépés. Már most látszik, hogy az akció fogadtatása pozitív, hiszen mikor beszéltek utoljára ennyi bármelyik Orbán-híradóról? Következő lépésnek Aczél Anna jellegzetesen visszafogott hangján beolvashatná, hogy "Szopd ki anyádból a fehér tejfölt, buzilány, tee", miközben a Feri1986 nevet írják ki a névtáblájára.

Advertisement

Aztán jöhet egy blokk arról, hogy egy kommentelő szerint a HaHa alapítóinak anyját megbaszták a ravatalon, (egy nyilatkozó szerint talán maga Rav Antal!), majd egy körkép arról, hogy a románok mekyik kistérségben lopták el a lovainkat. Én a magam részéről akkor fogom úgy érezni, hogy valóban jó helyre tetteék az amúgy lélegeztetőgépvásárlásra szánt adóforintjaimat, ha Aczél Anna a Híradót harsány "Első!" kiáltással fogja kezdeni. De az sem lenne rossz, ha a hírműsorban ezentúl egy új műsorvezetőt szerepeltetnének, aminek annyi lenne a feladata, hogy ha bárki megszólal egy hírblokkban, félhangosan alámondja, hogy "zsidóóó", vagy "cigáány". Ha érzékeny lennék a nagyobb összefüggésekre, akkor azon is nevetnék, hogy nincs egy hete annak, hogy a Híradó szerkesztők kollégája Novák Előd Jobbik-alelnök egy parlamenti azonnali kérdésben Kurucinfo-kommentelők cigányozós kommentjeit olvasta fel Kontrát Károly államtitkárnak. Két lehetőség van: vagy ennyire tetszett a kolléga módszere a közmédiás trolloknak, vagy egyszerűen ugyanarra a srófra jár az agyuk.

Aztán eljön majd az a fázis, amikor, kihasználva az MTVA országos hálózatát és jól képzett szakembereit, az "Anyádnak pofázol" című új, naponta jelentkező esti showműsor keretében a közmédia munkártársai személyesen szállnak ki a beszólós bloggerek, újságírók és állampolgárok lakására, ahol úgy állnak bosszút, ahogy minden becsületes, állami pénzen hízlalt troll tenné, ha lenne hozzá országos hálózata.

Advertisement

(A poszt tetején szilyfurdjelmarle jóvoltából a Híradó Szabó Zolival foglalkozó 3 perce látható.)

Vélemény, hozzászólás?