Hatalmas mázli Kecskeméten: elütötték a zebrán a babakocsis anyát, a gyerek megúszta

Nem sérült meg a babakocsiban tolt egyéves kisgyerek, amikor ma reggel elütötte őket egy suzukis a zebrán. Az anyja viszont igen, de azt egyelőre nem tudni, mennyire súlyosan, mindkettejüket kórházba vitték. De nem csak ez történt az országban!

Győrben példáué három darab, hat centiméter magas kannabiszcsíra miatt rohantak le a rendőrök egy férfit. Szegénynek még sokáig kell volna várnia a termésre, ezért volt nála 21 gramm kész fű is azért.

Advertisement

Ez sem vigasztalhatja azt a kiskunhalasi gimnáziumi tanárt, akinek most kezdődött a pere. Ő volt az, akinek az egyik tanítványa megharapta a másik tanítvány péniszét.

A nap legátgondoltabb bűncselekményét mégis Újfehértón követték el, ahol a tűzoltóságtól 50 méterre gyújtottak föl egy házat

Advertisement

Három, Balaton-parti megye közgyűlési elnöke cserébe olyan módosító indítványt nyújtott be a parlamentben, ami után könnyebb lesz csónakkikötőt létesteni a horgászoknak. A tónál nagy volt a felháborodás, mert kikötők alig vannak, viszont tavaly elkezdték büntetni a nád mellé kikötött ladikokat. Hála istennek a fideszben pont erős a horgászlobbi.

Vélemény, hozzászólás?