Kommenteld szét: hol vannak a barátok, akiknek Jeszenszky vetkőzött?

Megérkezett a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesületének kétrészes közleménye, amiben Jeszenszky Sándor nem tagadja, hogy igen, ő vetkőzik azokon a képeken, de kifejti, hogy ezt egy hölgyismerős számára szervezett szülinapi partin tette, és különben is, csak az Alul semmiből adott elő egy jelenetet. A Cink szerkesztősége

Illustration for article titled Kommenteld szét: hol vannak a barátok, akiknek Jeszenszky vetkőzött?

Megérkezett a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesületének kétrészes közleménye, amiben Jeszenszky Sándor nem tagadja, hogy igen, ő vetkőzik azokon a képeken, de kifejti, hogy ezt egy hölgyismerős számára szervezett szülinapi partin tette, és különben is, csak az Alul semmiből adott elő egy jelenetet. A Cink szerkesztősége nem emlékszik faszmarkolós jelenetre az Alul semmiből.

Advertisement

A teljes közlemény itt:

Politikai elkötelezettségem és szerepvállalásom miatt aljas, sunyi támadás ért olyan területen, amelynek nincs köze a közéleti tevékenységemhez.

Mivel a tisztességemet nem tudták kikezdeni, a sok évvel ezelőtti magánéletemnek próbáltak nekiesni. Egy zártkörű születésnapi rendezvényen a baráti kör ünnepelt hölgytagja számára egy meglepetés "Full Monthy" műsort készítettünk az azonos című filmvígjáték ismert képsorai alapján. Az internetre feltöltött, kiszivárogtatott képek ott készültek 2006 körül.

Ekkor még nem volt kapcsolatom a motoros egyesülettel sem. Eleve nem számítok politikusnak, mivel jobbikos kerületi elnöki tisztségemről való lemondásom után a pártból is kiléptem már.

Szomorú, hogy a magyar politika olyan mély szintre züllött, ahol már az emberek privát szféráját sem kímélik. Mivel egész életem során mindig is tisztességes és becsületes voltam, nem találtak mást a levadászásomra, a karaktergyilkosság elkövetésére, mint egy vicces, zártkörű baráti összejövetel szigorúan privát képeit. Azoknak kellene szégyellnie magukat, akik ebből szenzációt kreálnak.

Kérem azokat a nemzeti érzelmű embereket, és akik régóta ismernek, vegyék észre, mi a célja a lejáratóknak ezzel a jogsértő akcióval: szisztematikusan levadászni a becsületes és elkötelezett embereket. Azokat, akik potenciális veszélyt jelenthetnek számukra. Rajtunk múlik, hogy sikerrel járnak-e.

Kérek minden jó érzésű magyar embert, gondolkozzon el ezen, ezzel is akadályozva az engem támadók céljának elérését. És ezt gondolják át azok is, akik ítéletet készülnének mondani mások felett.

Advertisement

Miért nem működik a Full Monthy-védekezés: A filmben a szegénység határán álló acélmunkások döntenek úgy, hogy sztriptíz-táncosok lesznek. Direkt van többes szám, ugyanis öten vannak. És a filmben ugyan meztelenek, de olyanra nem emlékszem belőle, hogy csillogó ruhában lennének, az alatt pedig tangában, majd a műsort azzal fejeznék be, hogy ráfekszenek a színpadra és elkezdenek vadul maszturbálni. Ott pont az volt a lényeg – mint a műfajban általában -, hogy hipermaszkulin embereknek öltöztek be, munkásnak, tűzoltónak, rendőrnek.

Illustration for article titled Kommenteld szét: hol vannak a barátok, akiknek Jeszenszky vetkőzött?

Advertisement

A szerkesztőségben azon gondolkodtunk, hogy ki tükrőződik a baloldali üvegen. Először azt hittem, hogy Jeszenszky maga, de rájöttünk, hogy az egy másik jelenet, ami a férfi előtt játszódik. De az biztos, hogy a képek alapján egyáltalán nem egy baráti társaságnak, egyáltalán társaságnak tűnik az egész, hanem olyan önszorgalmas sztriptízműsornak, amit a Club Hedonismban szoktak rendezni minden héten.

Segítsetek! A legsúlyosabb Jeszenszky-képből kivettük a botrányos lényeget, hogy csak a környezetre tudjatok koncentrálni. Szerintetek hol rejtőzik ebben a szobában a baráti társaság?

Vélemény, hozzászólás?