A nap kérdése: szexrabszolgát keresnek-e a bojlis horgászok?

Illustration for article titled A nap kérdése: szexrabszolgát keresnek-e a bojlis horgászok?

Hypogea küldte el nekünk ennek a csodás hirdetésnek a linkjét, a szöveg így kezdődik: "Ha elmúltál 18 éves, ha LÁNY vagy,ha Budapesten vagy környékén laksz ha szeretsz BOJLIVAL horgászni, ha nem gond, ha a melletted lévő sátorban horkolnak, ha nem gond ha piszkos lesz a körmöd,ha nem riadsz meg az esőtől, a széltől, a hidegtől ha szereted a kihívást, a természetet, a több napos horgászatot akkor jelentkezz egy rohamosan fejlődő, már a piacon lévő bojligyártó teszthorgász csapatába!!"

Advertisement

Ezt még egy horgász származású olvasónak is igen perverzül hangzik! Ki az a nő, aki martalékul vetné magát egy csapat bojlisnak? A bojlisok állandóan húslisztban matatnak és büdös májaromákat gyürmékelnek a kezükkel. Kivülállóknak mondom, hogy a bojlizás a nagy pontyok horgászatának legszélsőségesebb módszere. A névadó bojli az egy jó büdös lisztfélékből, sok tojásból és undorító szagú aromákból összegyúrt, forró vízben kifőzött majd kopogós keményre szárított csaligolyó. Olyan kemény, hogy a horgot bele sem lehet tűzni, a bojlit külön kis madzagon kötik a horogra. Ez a legkevésbé sportszerű módszer, hiszen a szerelék lényege, hogy a hal saját magát akasztja meg, bevágás nincs, a már felakadt halara elektromos jelző figyelmeztet, aminek az ideghasogató vijjogására az ember kimászik a sátorból, ahol éppen valami szerencsétlen hirdetésáldozatot kúrogatott, és kitekeri a hatalmas halat.

A kérdés az, hogy mi szüksége lenne egy bojlis csapatnak egy 18 év feletti csajra. Sajnos egyféle válasz lehetséges, így már csak az a kérdés, létezik-e olyan perverz fétis, hogy egy csaj máj- rák- és húsaromna-szagú pocakos, fejlámpát és gumi mellcsizmát viselő férfiakra bukjon?

Advertisement

Az esély mindesetre kicsi. Én több, mint 30 éve horgászom, de pecázó nőt, olyat, aki nem a fickójával volt, kettőt láttam összesen. Egymás mellett ült a Benta patak partján a két, vidáman trécselő, kihidrogénezett hajú cigányasszony, és miközben remek sztorikat cseréltek a rokonságról, olyan fölényes biztonsággal kezelték a visszatartós úszós felszerelésüket, hogy öröm volt nézni. Egy negyedórát figyeltem őket, és azalatt legalább húsz darab arasznyi amurt fogtak ki a sekély vízből. Remélem olvasták a bojlisok hirdetését.

Vélemény, hozzászólás?