Ne engedj a divatnak, ne vegyél komondort!

Balogh József, az erős kezű polgármester váratlanul újra divatba hozta a komondort , így benne van a pakliban, hogy a nyárra szafaládétacskók, csipás szemű bolonyézék és dülledt szemű csivavakeverékek helyett komondorok lesznek kikötve a magyar kocsmák elé. A divatkomondorozást azonban érdemes meggondolni. Főleg

Balogh József, az erős kezű polgármester váratlanul újra divatba hozta a komondort , így benne van a pakliban, hogy a nyárra szafaládétacskók, csipás szemű bolonyézék és dülledt szemű csivavakeverékek helyett komondorok lesznek kikötve a magyar kocsmák elé. A divatkomondorozást azonban érdemes meggondolni. Főleg azoknak, akik nem kertes házban laknak.

Advertisement

Nekem vannak komondor származású barátaim, és az a helyzet, hogy a komondornál büdösebb kutya nincsen. Én bírom a kutyaszagot, de a komondor olyan, mintha az élete korábbi részét egy bepállott tornazsákban töltötte volna el. Szabad téren, szellős vidéken az élet a komondorral maga a könnyedség. De kerüljünk be egy templomnál kisebb helyiségbe, és mellbevág az ázottkutya-hangulat. Persze ez is jobb, mintha a bepáleszezett Balogh polgármester vágna mellbe.

Advertisement

[animgif: rosszkifogas]

Vélemény, hozzászólás?