Hahó, az orrunk alatt nyílt egy kétfejű Fidesz-trafik!

Illustration for article titled Hahó, az orrunk alatt nyílt egy kétfejű Fidesz-trafik!

Azt hiszed ezen a képen a belváros legnagyobb, legnagyszerűbb, legmammutabb Nemzeti Dohányboltja látható a József Attila utcán? Hát egy nagy túrót!

Advertisement

Kívülről először azon lepődtem meg, hogy mi a manónak van két pult egy ekkora boltban, bár azzal nyugtattam magam, hogy a belvárosban simán lehet nagy sorbanállás pipadohányért vagy hosszúpapírért. Aztán amikor beléptem az egyik ajtón, akkor ért a sokk, hogy a másik pultot belül nem tudom megnézni, mert egy komplett fal választja el. Ez két trafik. Egymás mellett. Budapest központjában.

Tehát a klasszikus Soós Fotó és a hírhedt szélsőjobbos könyvesbolt helyein most sikerült mindenki szeme előtt megvalósítani a trafikmutyi legnevetségesebb elemét, az értelmetlen helyezkedéseket. Szép munka volt!

Advertisement

A képen jobboldali trafik tulajdonosa sem értette, hogy miért van ez. Ők kapták meg először a koncessziót, boldogan építkeztek, felújítottak, aztán hopp, mint gomba a lágy esőben az avarban, egyszer csak kibukkant mellettük egy kolléga. Én ilyen vicces dolgot nagyon régen láttam és hallottam, remélem lesz majd a budapesti éjszakában verekedés azon, hogy valaki a jobb-, vagy baloldali trafikba megy, gondolom egyikben kedvesebb lesz az eladó, de kevesebb a cigi, másikban mérgesen kipaterolnak ha gúnyolódni próbálsz, de lehet venni kelet-indiai sodort szivarkát. Mivel a Cink szerkesztősége egészen pontosan 40 másodpercre dolgozik Lázár János kétfejű dohányszörnyétől, részletesen fogunk tudósítani a viszályról.

fotó: Klág Dávid / cink.hu

Vélemény, hozzászólás?