Az év provokációja a Porontyon: posztot írt a világ leghülyébb terhes nője

Illustration for article titled Az év provokációja a Porontyon: posztot írt a világ leghülyébb terhes nője

Én hosszú évekig dolgoztam pár méterre tőlük, de nem tudtam, hogy Dívány szerkesztőségében vannak a magyar sajtó legprofibb, 99-es szintű trolljai. Most például azzal készítik ki a gyanútlan olvasókat, hogy paródiát írtak a legbutább, legparázósabb, legidegesítőbb terhes nő nevében.

Advertisement

Nem valódi poszt, hanem óriási trolletetés a vicc mivoltát már a címével eláruló Hét ok, amiért tökéletes anya leszek. A fiktív szerző egy olyan terhes csaj, aki elhitte az összes értelmetlen pöcsséget a magazinokból, tízszeresére turbózta a legnevetségesebb parákat, majd mindezt kioktat modorban az olvasók orra alá dörgöli. A nagyszerűen felépített humoreszk főszereplője nem eszik mérgező anyagokat, nem iszik alkoholt, nem festeti a haját, kidobta a macskáját és a kutyáját, nem szexel, állandóan pihen és mindekit figyelmeztet, aki nem jól csinálja.

Érdekes jelenség, hogy míg Magyari Péter legendás, Gyurta és én című paródiáját az olvasók kábé 80 százaléka komolyan vette, addig a kommentek tanúsága szerint a Poronty-olvasók jelentős százalékban vették a lapot. Itt van pár kis ízelítő, de érdemesebb egyben elolvasni.

Az a fodrász se normális, aki tovább végzi a munkáját, miután kiderül, hogy gyermeket hord a szíve alatt, de az a kismama sem, aki várandósan befesteti a haját. Nem kellene négyszeresére hízni, és akkor nem kellene a nagy seggedről sem elvonni a figyelmet az új frizurával, ez a véleményem.

A cica ugyanis ráfeküdhet a csecsemőre, így a gyermek meg is fulladhat, de ha nem fullad meg, akkor is elkaphat mindenféle fertőzést.

Annyira, de annyira kínos az is, ahogyan a magukat vagánynak tartó kismamák mostanábanfolyamatosan a libidójukkal hencegnek. Ráadásul nekem aztán ne magyarázza be senki, hogy a sok ugrabugra nem veszélyes a pocaklakóra nézve.

A többség egyszerűen gyerekes és felelőtlen, úgyhogy sokszor gondolom úgy, hogy a tanácsomra szorulnak, figyelmeztetem és oktatom is őket minden alkalommal, amikor csak lehetőségem nyílik rá. Mindössze ennyit tudok tenni a jó ügy, és a születendő manócskák érdekében.

Advertisement

Innen gratulálunk a poszt szerzőjének, Mikkamakkának.

Vélemény, hozzászólás?