Nektek mi a legdurvább sztoritok futárral/csomagküldővel kapcsolatban?

Ez a videó pörög a napokban Amerika-szerte. Első blikkre olyan, mintha a szelektív hulladékot hánynák be a kukások, pedig csak a FedEx dolgozói pakolják a küldeményeket. Néhol mintha csak a méla undor lenne a csomaghajigálás oka, máshol minta sportot űznének belőle.

Advertisement

Casey Chan fel is veti a Gizmodón, hogy tulajdonképpen magukkal szúrnak ki, mert alighanem nehezebb lesz kezelni az így behányt csomagokat.

Advertisement

Na meg azt is, hogy bármennyire is csúnya ez az eljárás, tulajdonképpen megtehetik, hiszen – hasonlóan minden más szolgáltatóhoz – csak annyit vállalnak, hogy elszállítják a küldeményt. Az érzékeny árut máshogy kell feladni.

Ennek ellenére a FedEx azt írta a Gothamistnak, hogy nagyon sajnálják az ügyet és felelősségre fogják vonni az elkövetőket, akik nem a cég előírásai szerint jártak el. Viszont legalább nem lopták el a frissen kézbesített csomagot, mint a UPS-esek.

Advertisement

Na de nem csak az USA-ban történnek ilyen regényes dolgok. Nektek mi a legdurvább sztoritok futárral/csomagküldővel kapcsolatban?

Vélemény, hozzászólás?