Ben Affleck az új Batman

Illustration for article titled Ben Affleck az új Batman

Az Acélember folytatásában ő lesz a Sötét lovag.

Azt már egy ideje tudni, hogy Zack Snyder, az Acélember című Superman-film rendezője a folytatásba be akarja vonni valahogy a Denevérembert, de voltak, akik még abban bíztak, hogy Christian Bale-nek lehet elég pénzt ajánlani hogy visszatérjen. Erre puff neki, csütörtökön a Warner bejelentette, hogy Ben Affleck lesz és kész. Ő lesz a nyolcadik színész, aki Batmant játszhatja, többek között Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney és Christian Bale után.

Advertisement

Ez volt a Warner indoklása, amit a Variety közölt le:

Tudtuk, hogy egy kivételes színészre van szükségünk, hogy nekiveselkedjen a DC Comics egyik legkitartóbban népszerű szuperhősének, és Ben Affleck bőven megfelel a követelményeknek.

Advertisement

Oké, lehet derpegni, ha engem kérdeztek Ben Affleck jobb rendező, mint színész, és ezt most nem az Argo-akció, hanem a Gone Baby Gone alapján mondom, ami az első, és még mindig a legjobb filmje. De az is igaz, hogy Batmanhez nem kell más, csak egy állkapocs, egy kemény emberi arc orrtól lefele, azt meg nem tudom letagadni, hogy Benjamin Géza Afflecknek az van.

A rendező egyébként ezt mondta Affleckről:

Ben egy értekes ellentéte Henry Supermanjének. Megvannak a színészi képességei, hogy eljátsszon egy olyan embert, aki idősebb és bölcsebb Clark Kentnél, és akinek megvannak a harcból szerzett sebei, de mégis rendelkezik azzal a sármmal, amit a világ a milliárdos Bruce Wayne-ben lát. Alig várom, hogy vele dolgozzak.

Advertisement

Az mondjuk tök muris, hogy Affleck a Hollywoodlandban már eljátszott egy színészt, George Reevest, aki tévében játszotta Supermant.

Illustration for article titled Ben Affleck az új Batman

Advertisement

Fotó: Getty

Vélemény, hozzászólás?