Magyarország–Dél-Korea 7-4

Illustration for article titled Magyarország–Dél-Korea 7-4

Nagyon furcsa meccsen húztuk be az első győzelmet a divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokságon, az első harmadban egyenlőek voltak az erők, mégis elmentünk két góllal, a másodikban sokkal-sokkal jobbak voltunk, már néggyel vezettünk, a harmadikat elrontottuk.

Advertisement

Azt hittem, talán mondtam is, hogy ma délutánra okosabbak leszünk, valamit fogunk látni abból, mi lehet ezen a vb-n, de az én szemem előtt nem sokat tisztult a kép. Mert azt is hittem, hogy előre kevésbé leszünk jók, hátra inkább, ehhez képest lőttünk hetet, nem is emlékszem, mikor sikerült ennyit utoljára D1-ben. Viszont egy harmad alatt kaptunk hármat, úgy, hogy Hetényi Zoltán klasszul védett. Ráadásul az is történt még, hogy az ukránok elvettek egy pontot az osztrákoktól, a japánok pedig mind a hármat a szlovénoktól, tehát felborult az összes létező papírforma.

Úgyhogy majd holnap délben leszünk okosabbak csak, addigra lejátsszuk a második meccsünket is, az ukránok ellen. Ott többé-kevésbé tényleg kiderülhet, mennyit is ér ez a 7-4. Jelen pillanatban egyébként annyit, hogy vezetjük a mezőnyt, nincs más feladat, mint megőrizni ezt a pozíciót, hehe.

Advertisement

Fotó: Mudra László/MJSZ

Vélemény, hozzászólás?