Házkutatást tartottak Cliff Richard házában egy megrontási ügyben

Illustration for article titled Házkutatást tartottak Cliff Richard házában egy megrontási ügyben

A brit rendőrség egy nyolcvanas évekbeli ügyben nyomozva jelent meg ma a zenész dél-angliai házában. Letartóztatás nem történt, Sir Cliff egyébként is Portugáliában van.

Advertisement

A Berkshire megyei Sunningdale-ben lévő birtokról a rendőrök lefoglaltak pár tárgyat, a nyomozásról pedig csak annyit árultak el, hogy egy tizenhat év alatti fiú terhére elkövetett szexuális bűncselekményben nyomoznak még a nyolcvanas évekből.

A 73 éves Cliff Richard már régóta nem lakik életvitelszerűen Angliában, de ezt a házát azért megtartotta, és jelenleg egy másik házában tartózkodik a portugáliai Algarvéban, ám egyelőre nem reagált a történtekre.

Advertisement

Sir Cliff az ötvenes-hatvanas években a rock and roll első nagy brit sztárja volt, ám egy idő után főleg a középkorú és még idősebb brit asszonyok kedvence lett, és mélyen vallásosként pont a sex & drugs & rock & roll kultúra antitéziseként határozta meg magát. Igaz, az kicsit meglepte a közvéleményt, amikor kiderült, hogy egy katolikus pappal lakik együtt 2001 óta, aki amolyan intézőként segíti a lovaggá ütött énekes életét.

Fotó: AP Photo/Markus Schreiber

(via Daily Mail)

Vélemény, hozzászólás?