​Így szívatta meg Schiffer Andrást a Hír Tv

Illustration for article titled ​Így szívatta meg Schiffer Andrást a Hír Tv

Vicces sztorit posztolt ki az előbb az LMP elnöke, amiből egy fontos dolog derül ki: emberünk akkora naiv balfék, hogy egyetlen emberként az országban ő fizeti a taxit, ha nyilatkozni megy. Innen üzenem: András, ébredj, tollas a hátad, a taxit MINDENKINEK fizetik.

Advertisement

Tény, hogy a magyar tévéket nem veti fel a pénz, a hírcsatornákat meg főleg nem. De egyben a jelek szerint sikeresek: egy életen át elhitetették Schiffer András politikussal, hogy az alanyok vagy közpénz vagy a saját tőkéjük felhasználásával érkeznek a stúdióba beszélgetni.

Ez abból derült ki, amit Schiffer az imént kiposztolt a Facebookra. Eszerint két hírcsatornához is – az ATV-be és utána a Hír TV-hez – meghívták beszélgetni pénteken este KEHI-ügyben. A Hír TV-vel közölte, hogy van rizikó az odaérkezésében, hiszen a másik adás befejeztével tud csak indulni. Rábólintottak erre is, Schiffer az ATV után fogott egy taxit, átbumlizott a városon, hogy kiderüljön, időközben vége lett az adásnak. A slusszpoén a politikus szerint az volt, hogy megtudta, mindezek ellenére a csatornán azért gyalázták élő adásban, hogy gyáván nem volt hajlandó elmenni hozzájuk nyilatkozni.

Advertisement

De persze nem ez a poén, hanem ez, amit Schiffer írt:

Beérek a HírTv-be, ahol kéztördelve, százszor bocsánatot kérve, közlik, hogy sajnos a műsornak vége. Erre én mosolyogva válaszolom, hogy semmi gond (még azt sem hánytorgatom van fel, hogy én nem az adófizetők pénzén, költségtérítésre, hanem saját zsebre taxizok, s úgy négyezer forintom alsó hangon bánja a kalandot), van ilyen, én kérek elnézést. Annyi kérésem volt, hogy legalább ne én legyek ezek után a feketeseggű…

Advertisement

Jézusom, kijön belőlem az aggódó nagymama-nagynéni, de ENNYIRE tényleg nem lehet valaki élhetetlen. A kollégák tényleg el tudták hitetni, hogy nincs taxipénz?? Atyaég! Dr Schiffer! Hát persze, hogy mindenkinek fizetik a taxit, sőt, természetesen ők is hívják ehhez ki, szóval a telót sem kell beüzemelni.

Félve kérdezem, de volt olyan, hogy a Hír TV-ben kiküldtek a folyosóra, hogy megnézd, nem vagy-e odakint?

Advertisement

Remélem, egy új világot nyitottam meg!

Vélemény, hozzászólás?