Nem volt könnyű hetünk, sok mindent kellett elhallgatnunk

Illustration for article titled Nem volt könnyű hetünk, sok mindent kellett elhallgatnunk

A közszolgálati Híradó nekiment az internetes oldalaknak, amelyek csak arról számolnak be, ami a magyar embereknek rossz.

Advertisement

A szombat esti fél 8-as hírműsorban Németh Balázs szó szerint az alábbiakkal vezeti be a hírt, mely szerint a Moody's stabilra javította Magyarország minősítését:

"Talán az mutatja a legjobban, hogy megint kifejezetten jó hír érkezett a magyar gazdaságról, hogy több internetes oldal elhallgatta vagy megpróbálja elhallgatni a Moody's döntését. Ezek azok a kritikus hírportálok, amelyek máskor mindenről hosszan beszámolnak, ami szerintük Magyarországnak vagy a magyar embereknek rossz. De most nem volt könnyű hetük, sok mindent kellett elhallgatniuk."

Advertisement

Majd a műsorvezető felsorolja, mi minden jó dolog történt a héten: kedden az Európai Bizottság javította a magyar kilátásokat; szerdán derült ki, hogy tovább nőtt a boltok forgalma; csütörtökön az ipari teljesítmény emelkedett, pénteken pedig Magyarország visszafizette a Gyurcsány-kormány által felvett uniós hitel egyik újabb részletét! Reméljük, Németh Balázsék trafikja is jól megy!

(A videón 15.13-tól látható a fenti rész.)

(via bitadani, algebraicvarietyshow)

Vélemény, hozzászólás?