Menjél vissza Abbát hallgatni, meg Zoránt, te ratyi vezér!

Ha már jön a Limp Bizkit, remek alkalom ez arra, hogy felidézzük az egykor általam szerkesztett Quart legszórakoztatóbb olvasói levelét.

Advertisement

A fordított bézbólsapkás, deszkáscipős-rövidgatyások alapzenekara 2009-ben játszott már a Volt Fesztiválon, és erről Aradi Péter írt egy nem is olyan gonosz kritikát, melyre csaknem egy évvel később (!) az alábbi felháborodott olvasói levél érkezett:

Csak most olvastam a “kritikádat” a tavaly júniusi Limp Bizkit koncertről. Mit tudsz te buzi? A világ legjobb zenéjét csinálják, és a legjobb koncert volt valaha Magyarországon. Hogy mersz te ,béna geci, kritikákat írni valamiről, amihez nem értesz. Ha tudnám hol vagy, szétütném a fejedet, te gyökér. Menjél vissza Abbát hallgatni, meg Zoránt, meg Queenst te ratyi vezér, és közben valami leszopandó faszról fantáziálj. Hogy a faszba mersz te szart írni? Te vagy a nagy szar. Mi az hogy el kellett volna tünnie? Te fogsz eltünni, ha megtudom hol vagy!!! A Limp az egyetlen pimp metal csapat, sose lesz még egy ilyen, senki még csak hasonló zenét se játszik, abszolút formabontók, új stílust alapítottak, bár ezt te nem tudhatod, mert nem ismersz te semmi jót, csak a faszszopást szereted! Megkérdőjelezed, hogy ők művészek, nem te vagy az te senkiházi pitiáner”kritikus”. Kibaszott vicc! Mi az, hogy nem érdekeli 1 zene az embereket, ha nem játszák? A viván? Az biztos te kis buzi, hogy a te ratyi popslágereidet, Barbi girl, Mamma mia, buzi vagyok bassz seggbe, tényleg többet játszák a viván, és te annyira elégedett vagy a helyzeteddel, hogy ki se nézel a kis ratyi rózsaszin faszcibáló világodból. A kúrva anyádat kritizáld te senki a Limp Bizkitet. Kirugdosnám a fogad, ha látnálak valahol, csak úgy Limp Bizkitesen. A Kúrva anyád L

Advertisement

Aradi Péter egyébként április elején visszatért a Quarthoz, amelynek ő lett az egyetlen főállású munkatársa – L. pedig remélhetőleg most is ott lesz a Szigeten augusztusban.

Remélem, Aradi ír majd a szigetes koncertről is!

Vélemény, hozzászólás?