A Nők Lapja Café 2010-es (!) interjúját nyúlta le a mai Hot magazin

Illustration for article titled A Nők Lapja Café 2010-es (!) interjúját nyúlta le a mai Hot magazin

Eredetileg arról akartam 3 soros posztot írni, hogy milyen viccesen idióta a kezdőmondat, aztán gyanús lett az egész cikk és elkezdtem keresni. Ki tud régebbi lopott cikket mutatni? Verseny!

Advertisement

Tessék, itt a kihívás, mutatom az én versenyzőmet, amit véletlenül találtam. A mai Hot dátuma 2015. július 30., a Nők Lapja-cikké 2010. május 4., vagyis majdnem megvan az ötéves és három hónapos életkora.

Úgy találtam, hogy egy gyors “Láttál ma jobb kezdőmondatot ennél?” típusú bejegyzést akartam írni a ma látott hotos szövegről, merthogy a cikk ezzel indult:

Edina sokáig nem hitt a mágiában, nem gondolta, hogy rontást lehet küldeni bárkire, amíg ezt meg nem tapasztalta a saját bőrén.

De valahogy furcsa volt az egész szöveg, benne olyan utalásokkal, hogy Gombos Edina eredetileg valami netes portálnak nyilatkozta a nyilatkoznivalóit a mágiáról.

Advertisement

5 percbe sem került megtalálni a Nők lapja Café 2010-es anyagát, amit egy az egyben lenyúltak, picikét átdolgozva és interjúformáról átírva a szövegét. Annyiban “aktualizálták”, hogy írtak elé egy bevezetőt arról, hogy talán Gombos kisfia is kap szemmel verés ellen védő kitűzőt a keresztelőjén, akárcsak a kishúga.

Advertisement

A kezdőmondat nagyszerű, a magyar bulvár meg nem azért borzalmas, mert szennyes, durva és indiszkrét – bárcsak!!! –, hanem mert ilyen igénytelen, alig leplezett becsapás a 90 százaléka. Mert lopni lehet, ha valakinek ez a heppje, na de ötéves interjút??

Szóval áll a kihívás, ha kiszúrtad egy hasonló őskövület reciklálását, küldd el a bizonyítékaidat!

Vélemény, hozzászólás?