Kategóriák
konc

Minden jel szerint Orbán szeret dugni. Öltsem magamra a papi reverendát, vagy sem?

A véleményszabadság nagyon fontos dolog. Azt gondolom, hogy amennyiben nem embertársaink elpusztításáról hadoválunk, minden jöhet.

Az ATV november 16-ai, Esti kommentár c. műsorában Horváth Gábor, a Népszabadság rovatvezetője, aki természetesen szinte semmiben sem ért egyet Orbán Viktorral, a következőt mondta:

Advertisement

Akiknek az arabokkal van bajuk, azoknak van egy rossz hír: vissza fogjuk sírni őket, mert jönnek az afgánok!

XDDDDD

Illustration for article titled Minden jel szerint Orbán szeret dugni. Öltsem magamra a papi reverendát, vagy sem?

Advertisement

Ugyanebben a műsorban a magyar politikai elemzés Beethovenje, Somogyi Zoltán arról beszélt, hogy majd a sikeresen, nagy tömegben integrált szír menekültek a konfliktus rendezése után mint a nyugati világ szövetségesei térhetnek vissza hazájukba.

XDDDDDDD

Őrjöngő Szurikáta szerzőtársam pár nappal ezelőtti véleményposztjában kétségkívül markáns véleményt fogalmazott meg. Természetesen a posztban leírtakkal nem kötelező egyetérteni, szerzőtársam nem is várta el senkitől, de egy adott kérdésben jelentkező véleménykülönbség miatt nem kellene pálcát törni senki feje fölött sem.

Advertisement

Vagy lándzsát. Szurikáta posztjának negatív fogadtatása megihletett: azt hiszem (persze kellett ehhez a bennem leginkább csak szunnyadó troll-lelkesedés is) a magyar kinja történetének első keresztény-fundamentalista színezetű posztját írtam meg és posztoltam ki úgy, hogy arról – a jelek szerint – senkinek sem jutott eszébe az, ami Szurikáta posztjáról nagyon is. De kár…. Pedig komolyan gondoltam. Ha a tiltott kerületek zártságát, vagy a شريعة törvénykezést elfogadjuk (márpedig elfogadjuk, hiszen ezekben a közösségekben frankón futnak ilyen “projektek”), akkor el kell fogadnunk a multikulturalizmus jegyében más elhajlásokat is. Például a miénket. A felvilágosodást megelőző nézeteink előtti udvarias főhajtásomat. Hiszen nem pont ugyanezt tesszük az Iszlámmal? Nem egy felvilágosodás előtti vallást tolerálunk, annak sok esetben minimum furcsa, néhány esetben pedig kifejezetten barbár szokásaival? Nehezen értelmezhető zenei posztnak néztétek azt, ami tulajdonképpen lánckesztyűs karlendítés volt az arcotokba!!!!

Most mégis fordítsunk hátat ennek a vallásüldöző, intoleráns szemléletnek. Itt vannak ugye a Szuri által megénekelt európai politikusok, elsősorban Merkel asszony. Merkel benézte. Nincs ezzel önmagában baj, mert egy csomó dolgot benézünk nap mint nap. Ha valaki politizál, a tévedései több ember sorsára lehetnek kihatással, mintha mondjuk szobát fest. Merkel tévedése 80 millió német, és mintegy másfél millió menekült életét változtatta meg, néhány hét leforgása alatt. Merkel “mindenki jöjjön” üzenete soha nem látott menekültáradatot indított el; gyakorlatilag szorzóként hatott a török menekülttáborokból és a háborús zónából nekiinduló emberek létszámára. Most nagyon úgy fest, hogy a menekültek egy jelentős részét visszatoloncolják Törökországba. Az is nyilvánvaló, hogy Németország közvéleményét – egyelőre még nem tudva milyen gyümölcsöt nevelve ki – beporozta ez a válság. A helyzet az, bármennyire is utáljuk Orbán Viktort, hogy jól ítélt meg egy közelgő válsághelyzetet. Fizikai fájdalmat éreztem közben, de muszáj volt leírnom. Sok más politikus, talán jobban, ügyesebben kommunikálva, de ugyanazt mondja, amit Orbán. Legélesebb nyári kritikusai éppen pengedrótot húznak Szlovéniával közös határuk több szakaszára. Kijelenthető: Orbán megnyerte ezt a meccset! Ha nem fog egyenes adásban kölyökmacskákat fojtani a paksi reaktor hűtővizébe miközben onanizál, vagy nem követ el valami hasonlóan veszélyes, őrült és értelmezhetetlen faszságot, akkor bizony drága fivéreim és nővéreim, ezzel a mostani húzásával megnyerte a 2018-as választásokat is. Ha Orbán úszni szeret, én tanuljak meg vízen járni? Ha dugni szeret (nagycsaládos, tehát nyilván), fogadjak cölibátust? Miféle nézet ez?

Advertisement

De lehet józanul, minden körülményt számba véve valami egészen mást gondolni a helyzetről, mint amit Orbán gondol? Lehet. Az ugyan igaz, hogy az elmúlt hónapok történései szinte egytől egyig a magyar miniszterelnököt igazolták, de ettől még gondolja mindenki azt, ami jól esik neki. És tehessen így Szurikáta barátom is, ahogy én is. Szerencsére van egy szerkesztő-laptulajdonosunk, aki minden feltételt biztosít nekünk ahhoz, hogy azt gondoljunk és írjunk, amit csak akarunk, ti pedig annyiféle véleménnyel találkozzatok, amennyivel csak kis hazánkban lehetséges!

Ja, majdnem elfelejtettem: Vigyázzatok az afgánokkal!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?