Schwarzenegger szerint lesz ötödik Terminátor, szerepelni is fog benne

Illustration for article titled Schwarzenegger szerint lesz ötödik Terminátor, szerepelni is fog benne

A volt kormányzó/testépítő/dadussal flörtölő Arnold Schwarzenegger Ausztráliában vendégeskedett egy pénzügyi konferencián, amikor rajongóknak elmondta, mik a tervei a jövőre.

Advertisement

A legnagyobb hír, hogy lesz ötödik része a Terminátornak és ő lesz benne az élő szövet fémvázon. A forgatás állítólag jövő januárban kezdődik. Ha még nem lenne elég ez a nagy nosztalgia, Schwarzenegger bejelentette, hogy lesz a Conannak is folytatása King Conan címmel, és készül a Hármasikrek is, ami igen, az Ikrek folytatása, a pletykák szerint Eddie Murphy-vel. Ez utóbbi nagyon régóta a legrosszabb ötlet, amit hallottam, pedig készül film a Monopoly-társasjátékból is.

Persze ez megint pont olyan, mint a Csillagok háborúja-hír, simán lehet kamu, mert a The Arnold Fans nevű rajongói oldalnak ezeket a válaszokat egy közvetítő segítségével sikerült kicsikarnia Schwarzeneggerből, szóval ki tudja, mi veszhetett el vagy mi adódhatott hozzá útközben. Az viszont tény, hogy hiába tért vissza Arnold a politikai pálya után a filmezéshez, a főszereplésével készült Erőnek erejével tulajdonképpen a kutyát nem érdekelte.

Advertisement

Fotó: AP Photo/Damian Dovarganes

Vélemény, hozzászólás?