A Demokratikus Koalíció önmarketingre használja a tiltakozást is

Két nagyobbnak szánt tüntetés is lesz ma az alkotmánymódosítás ellen, az Együtt 2014 – PM Választási Szövetségé fél ötkor a Kossuth téren, az "Alkotmány nem játék" Facebook-csoporté pedig este nyolckor a Dísz téren a Várban, Ne írd alá, János! címmel. Az Alkotmány nem játék-osok kifejezetten azt kérték, hogy senki se hozzon magával párt- vagy mozgalmi jelvényt, még olyan civil szervezetét sem, mint a Milla. A másik felhívásban ilyen kitételt nem találtam. De a DK-sok saját toborzójában, amit, Szabó "Ingyen Mobil" Zoltán írt CSUPA NAGYBETŰVEL, annál inkább:

MA (03.11) FÉL 5-KOR TÜNTETÉS LESZ A KOSSUTH TÉREN ALAPJOGAINK CSORBÍTÁSA ELLEN! KÉRÜNK MINDEN DK-TAGOT, SZIMPATIZÁNST, HOGY JÖJJÖN A KOSSUTH TÉRRE. HOZZATOK MAGATOKKAL DK-S TÁBLÁKAT, ZÁSZLÓKAT!

Advertisement

Gyurcsány Ferenc mai ízléstelen Cipő-megemlékezése után ez persze nem meglepő, meg anélkül se lett volna az. Gyurcsányék megint úgy viselkednek, mintha a Fidesz megbízásából akarnák gyengíteni Bajnaiékat, pedig sajnos garantáltan nem ez a helyzet. Azért sajnos, mert annak legalább lenne valami értelme. Ja, Berlinben, a magyar nagykövetségénél is tüntetők várják Ádert, de ott talán tényleg nem vonul fel egyetlen gyurcsányista sem.

A DK mostanra tényleg olyan lett, mint az ember, akinek sosincs füve, de minden buliban be akar tépni.

Vélemény, hozzászólás?