A Digg alapítója méterekre dobta a gonosz mosómedvét!

Ebben a pillanatban nem irigylek senkit annyira, mint Kevin Rose-t, a Digg alapítóját, aki megmentette a kutyája, Toaster életét, akire a kerti lépcsőn rátámadt egy vérszomjas mosómedve.

Advertisement

A dögös internetes vállalkozó az éjszaka közepén halotta meg a pudli vonyítását, és úgy cseledett, mint egy igazi férfi egy Axe-reklámból vagy egy Dumb és Dumber-utánlövésből: fogta és eldobta a mosómedvét a büdös francba. Fantasztikus felvétel! Az utolsó pár másodperc egyenesen instant klasszikus. És mint minden nagy műalkotásnak, ennek a biztonsági kamerás felvételnek is olyan a befejezése, ami ezer kérdést vet fel. Rose úgy indul neki a lépcsőnek, mint aki most aztán csúnyán összerugdossa a földön fetrengő mosómedvét. És itt a vége, én már többfajta befejezést is hozzáképzeltem. Az egyik verzióban Rose az ájult medvét a lépcső aljánál várakozó Habony Árpád kezéne nyomja, aztán visszafordul megnézni, mi van a kutyával.

Az az igazság, hogy egy egész kicsit azért gyanakszom, Rose ugyanis annyira gondolkodás nélkül cselekszik. Azzal a lendülettel, ahogy megérkezik, máris dobja a mosómedvét. Mintha egy töredék másodpercig sem gondolkozna. De a film élvezeti értékén ez semmit sem változtat.

Vélemény, hozzászólás?