​A Katona József Színház berobbant az animgif-piacra (frissítve!)

Ez lenne az év magyar weboldala, de legalábbis vírusreklámja? A Gifszínházban a Katona szuper színészei reakciógifeken játszanak. Némelyik baromi jó, az egész ötlet meg 10/10-es.

Advertisement

Ilyen klassz és aktuális magaskultúra-reklámot én tutira nem láttam még, mint a Gifszínház. Egy tök egyszerű, de jól kinéző oldal, ha jól számolom 89 animgiffel, van itt minden, ami egy rendes reakciógif-gyűjteménybe kell, a tapstól a facepalmon, a meghatódáson és a rajoskodáson át a Godzilla elől való menekülésig, szólóban és csoportosan, egy csomószor tök viccesen. Ha ez reklám egyáltalán, akkor úgy az, hogy közben teljes értékű szórakoztató produkció.

Advertisement

A király nálam Kulka János, aki az animgifet is nagyon érti, és a minimalizmusával arat. Meg Ónodi Eszter, aki mesterfokon űzi a humoros fintorgást.

Advertisement

De igazából egyelőre mindig találtam friss kedvencet, amikor újranéztem, most például a Nagy Ervin-Mészáros Béla-féle menekülést:

Advertisement

Meg Keresztes Tamást, amint undorodik:

Advertisement

De csakazértsem fogok belecsúszni, és abbahagyom!

Advertisement

Na jó, a cukiságversenyt megnyerő Jordán Adélt tényleg nem hagyhatom ki:

Advertisement

Vannak persze gyengébb darabok is, de az egész egyben meghökkentően jó.

A Katona most egy időre ellátta a magyar netezőket szinte minden helyzetre beszúrható reakciógifekkel, és ennél vírusabb módon nem is terjeszthetné a sztárjai arcát. Ez az internet igazi válasza az Il Ferro-matricákra!

Advertisement

Update: Közben kinyomoztam, hogy ez tényleg reklám, a javából, itt vannak a részletek!

Vélemény, hozzászólás?