A nap hülyéje Gaál Katalin Mária, a XII. kerületi KDNP elnöke

Mai hülyénk szerint az Index volt a hibás, amiért megírta, hogy félkész állapotban, félrecsuklott fejjel és odakötözött végtagokkal avatták fel Mindszenty bíboros XII. kerületi szobrát. Nem pedig a KDNP, akik úgy elcseszték az egészet, mint három Gyurcsány.

Font Krisztina hegyvidéki alpolgármester írta meg azt a bocsánatkérő levelet, amiben a kerületi KDNP kért volna elnézést a balfaszságáért, amiért irtó kínos helyzetbe hozta saját polgármesterét, Pokorni Zoltán, illetve Kövér László házelnököt és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest. A szoboravatót ugyanis a Fidesz-szatelit álpárt szervezte, és sikeresen be is bizonyította, hogy Orbánnak igaza volt, amikor felszámolta az önálló KDNP-t, majd kamupártként újraalapította. Az öntudatos frakció azonban megtagadta a levél elküldését.

Advertisement

Sőt Gaál "Ovis" Katalin, a "párt" országos elnökségének tagja azt is megtalálta, ki a hibás. Nem az, aki úgy rendez meg egy szoboravatást, hogy a főalak fejét szíjakkal kell odakötni, hogy le ne essen a lepel lehúzáskor, majd szó szerint le is kell fejezni a tökös főpapot, hanem az, aki erről beszámol.

Advertisement

[fotó: 444.hu]

Vélemény, hozzászólás?