A románok ellopták, meghágták, földbe tiporták Budapestet

A ROM nevű román csokimárka készített egy vicces reklámot arról, hogy elegük van azokból, akik folyamatosan összekeverik Bukarestet Budapesttel. Mivel magyar vonatkozású kontent, két perc alatt megjelentek a büdösrománozó kommentelők a videó alatt.

Advertisement

A videó egyébként teljesen jó, ezt fordítva is megcsinálhatta volna bárki, sőt, most mondom a tippet a Sport-szeletnek, hogy rajzolhatnának egy reklámot arról, hogy tele van Magyarországnak a töke az "Are you Hungary for more?" rettenetes koncertszövegtől.

Illustration for article titled A románok ellopták, meghágták, földbe tiporták Budapestet

Advertisement

Persze azonnal összeszedte magát a cigányozó/románozó magyar YouTube-keménymag, mivel a reklám végén áthúzzák Budapest nevét, ezt szerintük csak és kizárólag úgy lehet megtorolni, ha tankkal megyünk Erdélyért. Már szanálták a hozzászólásokat, de pár azért megmaradt. Ezt írja például Zsebdömper:

Elmentek az anyátokba az ilyen reklámmal ! Mi ez a duma, hogy "Tévedésország" ??? Azok vagytok ti románok, majd leshettek,ha Erdély autonómiát kap! Ezzel Budapestnek csináltatok egy jó kis reklámot.

Advertisement

A horvat ladislaus nevű kommentelő megharcolt az angol nyelvvel is:

your mother's pussy that is romanian land. you smoky roma. go home Balkans!

Szerencsére egyelőre ennyi. A reklám meg tényleg oké. A "Bucharest, Not Budapest"-kampány honlapját meg itt tudjátok megnézni. Kíváncsi vagyok, ott mennyi troll lesz, ha meglátják, lehet Romániában olyan csokit is venni, amire azt nyomták, hogy "Not Budapest".

Advertisement

via chimie

Vélemény, hozzászólás?