Amit hétvégén kihagytál: az Ötkert vállalható volt egy estére

Kérlek nézzétek el, hogy atomrészegen írtam egy taxi hátsóülésén hajnalban hazafelé ezt a pósztot, és másnaposan újra olvasva se bírtam kibogozni a kezdő mondatot, de már így hagyom. Próbáljátok meg ti is.

Ha keresztül jutottál szombat este az Ötkertben a harmincöt pluszos frizurás pasikon, és a hozzájuk tartozó kínosan gold-digger csajok között, akkor egy olyan csúcs bulit találtál, ahol Palvin Barbarával hagyhattad el a fejedet a Hercules & Love Affair énekesének dj-szettjérére. A Corvin tetőn, és az A38-on is szuper bulik, az embernek még a végén visszatért a hite a városba!

Advertisement

A Hot City néven futó szervezőcsapat bátran nyúlt bele az egyébként tényleg jó adottságokkal rendelkező Ötkertbe, amitől egy ideje mindenki elpártolt. Az ok, az első mondatban már említett közönség, akik szombaton is kitartóan végig topogták a számukra teljesen semmitmondó SZUPER szettet. Ezek az arcok azért többször is megpróbáltak számot kérni Kim Ann Foxmantől, ennél jobban pedig úgy sem lehet bemutatni varázslatos Kelet-Európánkat.

A dj csajról inkább nem írok többet, mert semmi mást nem tudnék azon kívül, hogy elájulás cuki, elejétől végéig táncoltunk, szóval elfogult, és még nagyon részeg vagyok (voltam). Egy mondatban összefoglalva, köszi Hot City, egy estére a város tényleg az volt!

Illustration for article titled Amit hétvégén kihagytál: az Ötkert vállalható volt egy estére

Vélemény, hozzászólás?