Az évtized Gyurcsány/UFO cikkét közölte le ma a Helyi Téma

Illustration for article titled Az évtized Gyurcsány/UFO cikkét közölte le ma a Helyi Téma

Sajtótörténeti pillanat! A Helyi Téma megkérdezett egy szakértőt, hogy földönkívüli-e Gyurcsány Ferenc. Vajon tényleg a Szíriuszról hozta ide egy Demokratikus Sugárnyaláb? Azért akarták hipnotizálni, hogy lefejtse az emberbőrét és előbukkanjon alóla a pikkelyréteg? Egyáltalán MICSODA Gyurcsány Ferenc?

Advertisement

Először a Tumblren láttam sailorripleynél a képet a mai Helyi Témáról, de addig a pillanatig nem hittem el, amíg meg nem találtam az újság online adatbázisában.

Illustration for article titled Az évtized Gyurcsány/UFO cikkét közölte le ma a Helyi Téma

Advertisement

Szilvásy Péter, a Kormányzati Tanácsadó Jósda vezetője szerint evidencia az, hogy a bolygón már élnek földönkívüliek, reméli, hogy az EU-elnök Barroso már kommunikál velük. A KTJ pont azt csinálja, amit a név alapján gondolnánk, fontos, potenciálisan intergalaktikus döntésekben segíti a kormányt a saját leírása szerint. Azt Szilvásy sem tudja megmondani, hogy mik az idegenek szándékai, de az biztos, hogy vannak például szürkék és zöldek is. Persze egy flúgossal készült interjú lópikula lenne anélkül, hogy rátérjen a lényegre. Nézzünk szembe a tényekkel. Gyurcsány Ferenc valóban földönkívüli? Szilvásy válaszát elolvashatjátok a képen, de ide is ideírom, mert fantasztikus:

Nem hiszem, 20 éve ismerem Gyurcsány Ferencet és kézírását is. Amikor miniszterelnökként előadást tartott, valakik beültek a második sorba és elkezdték őt szuggerálni, hipnotizálni. Ezt ember csak nagyon nehezen tudja túlélni.

Advertisement

Oooookéééééé. Álljunk meg egy picit. Ha valaki ismeri 20 éve Gyurcsányt, annak csak van elképzelése arról, hogy gyíkember vagy békaember vagy más kétéltű. Azt nem igazán értem, hogy miért kell ismerni valakinek a kézírását ehhez, de rendben. Viszont ha valakit elkezdenek szuggerálni, akkor gondolom ember. Ha viszont ember nehezen tudja ezt túlélni, és ő mégis túlélte, akkor Ferenc egy messzi, messzi galaxis miniszterelnöke. Na de most melyik, kedves Szilvásy? MELYIK?

Vélemény, hozzászólás?