Az ötödik dimenzióban járt egy fideszes képviselő?

Úgy tűnik, váratlan vetélytársa akadt az energiacellát már majdnem sorozatgyártó Széles Gábornak, aki a Tesla-generátorral örökre bebetonozná a Fidesz uralmát. Pócs „Dinnyés” János jászsági fideszes országgyűlési képviselő ugyanis közel járt az ötödik dimenzióhoz.

Illustration for article titled Az ötödik dimenzióban járt egy fideszes képviselő?

Úgy tűnik, váratlan vetélytársa akadt az energiacellát már majdnem sorozatgyártó Széles Gábornak, aki a Tesla-generátorral örökre bebetonozná a Fidesz uralmát. Pócs "Dinnyés" János jászsági fideszes országgyűlési képviselő ugyanis közel járt az ötödik dimenzióhoz.

Advertisement

Kosnya, a híres netgombász vette észre, hogy Pócs János, "Országgyűlési képviselő, Jászapáti polgármestere, A JÁSZSÁG és a FIDESZ-KDNP választókerületi elnöke, a Parlament mezőgazdasági Bizottságának tagja, a Jászapáti Római Katolikus Egyházközség világi elnöke, Az év polgármestere 2012" mit posztolt ki a Facebookra. Azzal a szöveggel, hogy

Megcsodáltam azt a gépet, amely országos szinten egyedülálló módon képes 5 dimenziót is alkotni

Advertisement

Én nem értek a fizikához, de úgy képzelem, hogy egy ötdimenziós kulccsal Pócs János bárhová bejuthat a világon. Vagy ha szabnak neki egy ötdimenziós teljes testpáncélt, akkor akár a falakon is áthatolhat. De lehet, hogy totálisan félreértem az egészet, ezért a Facebookon meg is kérdeztem Pócstól, hogy mit is jelent ez az öt dimenzió. A válaszát azonnal posztolom, addig pedig arról ábrándozom, hogy mit kezdene a kormánypárt azzal, ha hirtelen a kezében lenne egy falakon áthatolni képes, jól szervezett aktivistahálózat. Vagy milyen helyeken tűnne fel Kövér László, ha meglenne ez a szuperképessége. És Kerényi Imre?

Vélemény, hozzászólás?