Bajnai Gordon olyan, mint a legrosszabb magyar kommentelők

Illustration for article titled Bajnai Gordon olyan, mint a legrosszabb magyar kommentelők

Fantasztikus fordulat a Heti Válasz vs. Schiffer vs. Küllői vs. Bajnai-botrányban. Bajnai Gordon a Facebookján szól be keményen Schiffernek, amiért az "a Bajnai-hálózat tagjaként emlegeti Küllői Pétert". De ez nem igaz, sőt ellenkezőleg, a cikkben pont hogy a bevadult Stumpf András riporter hálózatozik, Schiffer meg ezt direkte visszautasítja.

Advertisement

A máskor pudingvérű Bajnai Gordon begerjedt, széttépte a mellén az inget, hogy ide lőjetek, ne szegény Küllői barátomra. Szép dolog a baráti kiállás és a Heti Válasz cikke tényleg nevetséges, de Bajnai meg olyan, mint az igazi magyar kommentelő, aki el se olvassa, máris anyázni kezd. A Bajnai-hálózat kifejezést ugyanis az újságíró használja, sőt erőlteti, de Schiffer nem megy bele az utcájába.

Illustration for article titled Bajnai Gordon olyan, mint a legrosszabb magyar kommentelők

Advertisement

Eszerint Bajnai Gordon nem tud olvasni? Ha jól megnézzük a Facebook-posztját, kiderül, hogy nem erről van szó, de az igazság se sokkal kellemesebb rá nézve. Bajnai ugyanis úgy formált véleményt, sértődött meg halálosan és tépte szét az ingét, hogy el sem olvasta magát az inkriminált interjút. Hanem csak az azt felvezető, tegnapi Heti Válasz Online-cikket. Mert annak a cikknek a bevezetőjében tényleg ez a mondat szerepel: "Schiffer András lapunk cikksorozatából értesült arról, hogy a pártja alakulásakor feltűnt, nekik segítséget ajánló üzletember a Bajnai-hálózat kulcsfigurája volt." Ha valaki csak ezt látja, akkor joggal gondolhatja, hogy tényleg Schiffer beszélt Bajnai-hálózatról. Ha viszont megnézi magát a beharangozott interjút, kiderül, hogy a hálózat csak a prekoncepciózus újságíró fejében és kérdéseiben létezik, nem pedig Schiffer válaszaiban.

Vélemény, hozzászólás?