Balkán-szerte híres lett a zizzent magyar videós

Illustration for article titled Balkán-szerte híres lett a zizzent magyar videós

Szlovén határőrök majdnem összevertek egy magyar netes hírességet 40 eurócent miatt. Bekerült a szerb és horvát Kurírba is.

200 ezer letöltésnél jár Rácz Gábor László videója, amin a Hírháttér Multimédia nevű keresztény-tényfeltáró-összeesküvelmélethívő-ufológus netvideós csapat egykori tagja konfliktusba kerül egy csapat szlovén határőrrel. Az egész eléggé zavaros, de a szerb Blikk cikke, illetve RGL egyik kommentje alapján mintha az lett volna az alaphelyzet, hogy az országba való belépéshez szükséges dokumentumokért 40 eurócentet kértek tőlük. (Tőlem mondjuk sose kértek ilyesmit, bár átmentem párszor Szlovénián, igaz nem Horvátország felől.) Rácznak – aki korábbi videói tanúsága szerint az utóbbi időben több európai országot is végigkoldult – nem volt pénze. Emiatt tört ki a konfliktus, terroristázással, fasisztázással, pisztolytáskalengetéssel, lökdöséssel.

Advertisement

A sztorit felkapta egyrészt a horvát Anonymous, másrészt a szerb és horvát Kurír is.

Annak, aki nem követte volna a Hírháttér Multimédia csapatának elmúlt évét, íme az összefoglaló Miután Soós Titán József és Molnár F. Árpád, a HH két oszlopa halálosan összevesztek, Titán váratlanul Brazíliába emigrált, brazil szerelméhez, Vanicéhez. Itt tényfeltárt egy kicsit, de azt a tervüket sajnos nem tudta megvalósítani, hogy Rácz Gábor Lászlóval együtt túlélőtábort alapítsanak az Amazonas mentén, politikai okokból üldözött tényfeltáróknak. Titánnak viszont nyár elején lejárt a hat hónapos vízuma és eszerint már a szerelem sem dúlhatott olyan intenzitással, mert elhagyta Brazíliát és visszatért Európába. Mindeközben Rácz Gábor László éppen Luxembourgban leplezte le a sátánista Caritas-maffiát. Titán Madridba érkezett, ahol találkozott Rácz-cal. A tényfeltáró páros innentól kezdve pár héten keresztül Spanyolországban és más nyugat-európai országokban kéregetett, hajléktalankodott és leplezte le a náci kurvák és más világhatalmi ügynökök tevékenységét. Itt már Ultimátum Multimédia néven futottak.

Advertisement

Aztán ők is összevesztek, Titán rájött, hogy végül is mindenhol üldözik, ezért hazajött Magyarországra, ahol politikai menedékjogot kért az orosz nagykövetségen. Rácz mindeközben mozgásban maradt és akkora sikerrel leplezte le a szlován határőrterrort, hogy Balkán-szintű Youtube-híresség lett belőle.

Titán itt meséli el az orosz politikai menedékjog történetét, illetve azt, hogyan és miért tért vissza Európába:

Bár a spanyol túra egyik csúcspontja kétségtelenül a 10 YEARS OLD SATANIC BITCH? című videó, érdemes megnézni bármelyik tényfeltáró útifilmet!

Vélemény, hozzászólás?