ByeAlex újságírózó menedzsere az az ember, akit tavaly titokzatos körülmények között bedrogoztattak

Illustration for article titled ByeAlex újságírózó menedzsere az az ember, akit tavaly titokzatos körülmények között bedrogoztattak

A korábbi posztunkban szereplő, fantasztikus sajtótájékoztató egyik főszereplője, az általam ByeAlex "agresszív taxistempójú kopasz segédjének" nevezett fickó maga Bérczes Ádám, a CLS kiadó vezetője. Ő az, aki megdöbben és kiborul azon a hihetelen jelenségen, hogy egy milliós nézettségű dalverseny győztesét a győzelem másnapján keresni merészeli a rohadék csecsemőevő cápamédia. És ő az, akinek 2012-ben titokzatos körülmények között elrabolták a telefonját, majd törölték a Yoube-videóit.

Advertisement

Majdnem pont egy éve volt sztori, hogy Bérczes egyik futtatott együttese, az Ocho macho koncertjén bulizott az Erzsébet téri Akvárium klubban, majd arra eszmélt, hogy a detoxikálóban van, ahová a metróból vitték be. A menedzser azt gyanította, hogy ginát vagy valami hasonló randidrogot adhattak be neki. Mire magához tért, eltűnt az okostelefonja, és talán arról lépett be valaki a Youtube-csatornájára, ahonnan a CLS kiadó zenekarainak – például a Compact Discónak – összesen 100 klipjét törölte valaki. Ritka összetett összeesküvés lehetett, mivel nem is minden klip tűnt el, csak a legnézettebbek, amik a legjobban fájtak Bérczesnek. A klipek hamar visszakerültek a Youtube-ra. A magyar igazi kommentelőnép, így volt, aki szörnyülködött, és volt, aki ügyes önreklámot kiáltott.

Vélemény, hozzászólás?